Ruotsissa jackpot-kierros - Propulsionille varmistus - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Ruotsissa jackpot-kierros - Propulsionille varmistus

Kuva: Antti Savolainen
Milligan's Schoolilla on paikka haastaa itsensä Propulsion Åby Stora Prisissä.

Åbyn Toto75-finaalikierroksella riittää sekä urheilullista että pelillistä mielenkiintoa.

Urheilullisesti kierros huipentuu Åby Stora Prisiin, jossa Propulsion puolustaa viimevuotista voittoaan 3140 metrin matkalla. Asetelmat ovat kuitenkin sellaiset, että Ruotsin ykkösori varmistetaan vihjeessä Milligan's Schoolilla.

Åbyyn pelejä suunnitellessa kannattaa muistaa, että radan loppusuoralla on sisäkentän ohituskaista open stretch. Keulapaikkaa ei puolusteta aina yhtä aggressiivisesti kuin muualla, kun johtavan takaakin saa lopussa aina mahdollisuuden.

Åbyyn on luvattu lauantaiksi huonoa säätä.

Anu Leppänen3 Velten Versailles (T75-1) ei vielä tappiota tunne, eikä sellainen häämötä nytkään: niin vakuuttava ori oli kaudenavauksessaan Kalmarissa. Joku saattaisi hakea syytä varmistamiseen siitä, että suunniteltu viime viikon viimeistelystartti peruttiin hevospulan takia, mutta edellisstarttiinsa Velten Versailles tuli  valmiissa vireessä paljon pidemmältä, yli puolen vuoden tauolta! Talliraportit kertovat startin sijasta ajetun 13-vauhtisen hiitin ja kaiken olevan mallillaan.

Anu Leppänen4 Eldorado Bitä (Toto75-3) pääsee tänään pelaamaan käsittämättömän alhaisella (noin 25) prosentilla siihen nähden, miten hyvä sen keulastatistiikka on. 2640 metrin matkalla tuli tosin toissa startissa tappio, mutta viimeksi 2140 metriä sujui taas entiseen malliin. Eskilstunan 29.6. tappio meni takarivin lähtöpaikan ja toivottoman kiritehtävän piikkiin. Nelosradalta auton takaa Eldorado Bi lähtee omaa vauhtiaan, ja keulasta voittomahdollisuudet ovat paljon peliprosenttia suuremmat.

Anu Leppänen4 Milligan's School (Toto75-7) on ollut jo pitkään huippuvireessä, ja ainoa tappio neljästä viime startista meni juoksunkulun piikkiin. Normaalisti 9 Propulsion on tietysti eri luokan hevonen, koko Ruotsin paras, mutta tällä kertaa asetemat ovat Milligan's Schoolin puolella. Se saa kumartaa keulat starttiraketti 3 Pastore Bobilta, ja Örjan Kihlström joutuu kierrättämään Propulsionin kuolemanpaikalle. Siitäkin ori pystyy voittamaan, mutta ihan prosenttiensa(noin 70) veroinen pankki se ei tänään ole.

11 Tae Kwon Deo (Toto75-5) loisti Halmstadin Sprintterimestaruudessa eikä ollut yhtään huonompi viimeksikään. Paikkoja haettaessa tuli vain laukka, jonka jälkeen ori kulki 1100 metriä 08,6-vauhtia! Ainoa negatiivinen puoli on nyt, että takarivin lähtöpaikan takia Tae Kwon Deolla ajettaneen kahdesta viime startista poiketen kengät jalassa. Täysi matka kuitenkin suosii, ja kun eturivissä on väkivahva ei-starttiraketti 6 Zlatan, matkalla pidettäneen vauhtia.

1 Rushmore Face (Toto75-3) on jäänyt kahdesti hienon näköisenä pussiin eikä pysty nytkään vastaamaan kiihdytyksessä ykkösradalta 3 Eldorado Bille. Se voittaa keulasta, mutta jos Rushmore Face onnistuu pääsemään edes 3. sisälle, sillä on mahdollisuudet kiriä open stretchiä pitkin Kaksariin tai Troikkaan.

Anu Leppänen9 Short In Cash (Toto75-4) pelataan kahden vakuuttavan voiton jälkeen suosikiksi, mutta Björnkollen-vihjevideollaan Björn Goop varoittaa, ettei se ole tuntunut harjoituksissa ihan yhtä makealta kuin ennen kyseisiä voittojuoksuja - vaikkei huonoltakaan. Toto75-finaalivoittoa ajatellen pitäisi kaiken olla kuitenkin tapissaan, ja kun takarivin lähtöpaikkakin heikentää osakkeita, 30:n peliprosentti on liian korkea.

Anu Leppänen4, 1, 5 (11,10)

3 Velten Versailles (6,1)

4 Eldorado Bi (2,1)

3, 6, 9, 10, 11, 4 (1,2)

11, 6, 9, 1, 2, 10 (3,12)

5, 1, 6, 8, 4, 2 (7,3)

9, 4 (8,5)

1296 riviä - 64,80 euroa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jättipotin metsästys jatkuu Ruotsin Toto75-pelissä

Suuri jackpot mehevöittää Halmstadin 75-kierrosta

Goopilla vastauksia 75-jättipottikysymyksiin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video