Ruotsin T75-pankit Nurmokselta, ideavarma Korvelta - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Ruotsin T75-pankit Nurmokselta, ideavarma Korvelta

Kuva: Anu Leppänen
Jorma Kontion ajopuvun selkämys tulee vastustajille Bergsåkerissa tutuksi.

Bergsåkerin radalla ravataan vappupäivänä ylimääräinen T75-kierros kello 16 alkaen.

Kohteet näyttävät niin selväpiirteisiltä, että rivissä on ainesta jopa moninkertaistettavaksi. Kolmea parasta varmaa ajaa Jorma Kontio.

Anu LeppänenTimo Nurmoksen  tallissa tähtiä riittää. Yksi mielenkiintoisimmista nousukkaista on 3 Hankypanky Rubyred (T75-1), jonka on lupa odottaa nousevan aivan 4-vuotisikäluokan tammakärkeen.

Kausi on alkanut neljällä komealla voitolla, joista yhdessä Hankypanky Rubyredillä oli varaa antaa vastustajilleen 80 metriä tasoitusta alkulaukassa. Silti se kiersi vielä kaikki! Viimeksi tamma marssi seiskaradalta auton takaa keulaan ja karkasi lopussa ajamatta 20 metrin voittoon.

Anu Leppänen5 Magic Cashin (T75-5) ravi ei käynyt kengät jalassa 20.2. Solvallassa lainkaan, mutta kenkäpakon päätyttyä ravi on pelittänyt mallikkaasti. Kolme viime juoksua tätä kovemmissa T75-lähdöissä ovat olleet niin vakuuttavia, että vain laukka voi estää tällä kertaa voiton. Ei se tietysti voltin vitosradalta mahdoton ole, muttei kovin todennäköinenkään. Kolmella kilometrillä kohtuumittaisen laukan ehtisi paikkaamaankin.

Anu LeppänenPekka Korven tallin 2 Qvidja's Aapo (T75-3) on aloittanut 3-vuotiskautensa paljon sijoituksiaan paremmilla esityksillä. Ensin se seurasi asiallisesti 14-lopetuksessa kolmanneksi. Sitten se jäi täysissä voimissa 3. sisälle pussiin, ja viimeksi ruuna lopetti puolikkaan Breeders Crown -lähdössä 3. rataa ilman vetoapua väkevästi 09,6. Keulasta tai kärjen tuntumasta samanlainen esitys riittää tässä pitkälle.

Nyt selväksi suosikiksi pelattava 5 Granit de la Roque putosi lopussa pahoin Alessandro Gocciadoron keulavoittajan Acciaion kyydistä eikä suuremmin vakuuttanut. Qvidja's Aapo lähti kaudenavauksessaan 7. radalta niin liukkaasti liikkeelle, että Jorma Kontion rattailleen saava Aapo pystynee torjumaan sen lähtökiihdytyksessä.

Anu LeppänenJos varmoja olisi tarjolla yhtään vähemmän, sellaiseksi olisi ainesta myös 13 Global U.S.A:ssa (T75-2). Se myöhästyi viimeksi pahoin lähdössä, mutta lopetti 800 metriä hänniltä 10,5 ja ehti maililla vielä ajamatta 40 metrin murskavoittoon. Edelliskerralla voittomarginaali oli kuolemanpaikkajuoksun jälkeen noin 25 metriä ja tyyli niinikään ajamaton. Nyt vastus hieman kovenee, ja 4 Dixie Brick ja 5 Fast And Quick pääsevät Spårtrappa-sarjamäärityksessä pienempien voittosummiensa turvin eturivin paremmilta paikoilta matkaan, mutta samanlaisena kuin viime starteissaan Global U.S.A. kiertää ne ja muutkin.

Anu Leppänen2 Rus Can (T75-4) antoi keulasta viimeksi miehen vastuksen itselleen Månprinsen A.M:lle, ja samanlaisella esityksellä tämän lähdön takamatkalaiset ovat toivottoman tehtävän edessä. 1 Torpa Olea seurasi lyhyen alkulaukan jälkeen Rus Canin puserossa maaliin. Sama toistuu nyt, mikäli kumpikin malttaa mennä ravia.

Anu Leppänen3 Hankypanky Rubyred (9,1)
13, 4, 5, 10, 1 (2,9)
2 Qvidja's Aapo (5,9)
2, 1, 8, 15, 13, 6 (5,11)
5 Magic Cash (1,9)
Kaikki 12 hevosta
3, 11, 9, 5, 2 (4,12)

1800 riviä - 90 euroa

Anu LeppänenAiheeseen liittyvät artikkelit

Martin De Bos ankkurina – myös italialaisvarmoja tarjolla Ruotsissa

Ruotsin Toto75-vihje: Ronaldo Malibussa on ideaa

Il Duce Bokon komennossa mennään Ruotsin 75:ssä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video