Nurmoksella avaimia - Korpi yllättää 75-jackpotissa - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Nurmoksella avaimia - Korpi yllättää 75-jackpotissa

Örebron lauantain 75-kierroksella lymyää huima potti, jopa 5,6 miljoonaa euroa täysosumille. Timo Nurmos on avainvalmentaja myös tällä puolella lahtea.

Suomen puolella Vermossahan Nurmoksen tallin superhevonen Readly Express vie suurimman huomion. Arktinen ilmamassa vaikuttaa myös Ruotsin puolella, ja Örebrossa mennään ennusteen mukaan kylmissä mutta sateettomissa oloissa. Rataa on monesti moitittu hieman löysäpintaiseksi, ja nähtäväksi jää onko tällaista havaittavissa huomenna?

Anu LeppänenTimo Nurmokselta löytyy pitävä piikki Örebron kierrokselle. Global Trust (T75-6) on häikäissyt viime aikoina. Ruuna kiersi viimeksi johtavan rinnalle ja hallitsi siitä vaivatta mennessään 11,8 viimeisen kierroksen. Maanantain hiitin perusteella Global Trust on edelleen nousuvireessä, ja hyvältä paikalta se tulee olemaan vaikea voitettava. Örebron pyöreällä radalla sisärata ei ole paras paikka auton takaa lähdettäessä, vaan juuri numero neljä saattaa olla paras mahdollinen.

Nurmoksella on muitakin hyviä saumoja ja toisaalta kierroksella on muitakin kovia ehdokkaita pankeiksi juuri nelosradalta, Charrua Forlan ja Shadow Gar, mutta niitä varmistellaan ison potin toivossa. Sen sijaan avauskohteen Liam Dana maistuu sisäradaltakin, kyseessä on volttilähtö. Myös saman lähdön Adrian Kolgjini uhoaa ajavansa Gideon H.Renkalla keulasta, mutta hollantilaisruunan starttinopeus on vielä näkemättä. Liam Dana avaa lujaa.

Ravinetin porukkasysteemi Örebron 75-jackpotkierrokselle:

1 Liam Dana (7,10)

4, 5, 10 (1,8)

4, 9, 5, 6, 10 (3,2)

3, 4, 7, 11, 5, 6, 10 (2,9)

4, 9, 11, 10, 12 (5,3)

4 Global Trust (7,3)

2, 12, 15, 13, 4 (10,1)

2625 riviä - 131,25 euroa.

Anu LeppänenAnu LeppänenVarmaehdokkaita löytyy, mutta samoin todella maistuvia jättiyllätys- ja yllätysvetoja löytyy paljon. Aletaan perata saalista!

Charrua Forlan (T75-3) on toki keulasta liki, mutta saako se keulan? Viimeksi ruunan lähtönopeus oli pettymys, ja nyt Fossens Bonus sisäpuolella ja Dante Boko ulkopuolella osaavat olla rakettiavaajia jos on oikea päivä. Lähdön megayllättäjä voisi olla melko pelaamaton Snowstorm Hanover, joka ei aina onnistu, mutta joka näyttää entistäkin hienommalta talven treenien jälkeen. Se on voittanut urallaan kovia lähtöjä, kuten viime vuonna Big Noon Pokalenin ja toissavuonna Amerikan Triple Crowniin kuuluvan Kentucky Futurityn.

Janne Korven ohjastama No Limit Royalty (T75-4) on myös tosi lupaava ja turhaan täysin unohdettu pelissä. Korpi ei lupaa kovin aggressiuiivistä ajosuoritusta, mutta oriilla olisi raameja vaikkapa ikäluokkalähtöihin. Jos homma alkaa sujua, se pystyy paljoon. Viime startissa balanssi ei ollut optimaalinen, ja siihen on luvassa muutosta.

Shadow Gar (T75-5) on puolestaan todennäköisin keulahevonen, mutta se ei aina ole ollut parhaimmillaan piikkipaikalta. Koko takarivi on tässä kiintoisa, ja ainakin Unique Junilla tai In Toto Sundilla ajettaneen eteenpäin, jos vauhti hiljenee. Ginny Weasley on ehkä parhaalla paikalla haastajista, ja tamma tuli kuin tykin suusta viimeksi saadessaan myöhään tilaa, joten virettä löytyy.

Päätöskohteessa voisi olla ideavarman paikka, sillä Mellby Club sai Nurmokselta ja hoitajaltaan ankarasti kehuja maanantaina: "Nyt vire alkaa olla kova." Ruuna on erityisen jaksava, ja sillä ajettaneen eteenpäin heti, jotta takamatkojen hevoset eivät saisi mitään ilmaiseksi. Toisaalta paalulla on myös Kövras So Far, jonka juoksu meni aivan pieleen viimeksi; se voi nappireissulla yllättää. Kahdella takamatkalla olevat kolme hevosta ovat kaikki toki kivikovia tällaiseen lähtöön.

Ravinetin ideasysteemi Örebron 75-jackpotkierrokselle:

1, 7 (10,5)

4, 5, 10 (1,8)

4, 9, 5, 6, 10 (3,2)

3, 4, 7 (11,5)

4, 9, 11, 10, 12 (5,3)

4 Global Trust (7,3)

2 Mellby Club (12,15)

450 riviä - 22,50 euroa.

Anu LeppänenAnu LeppänenMikä Nurmoksen hevosista varmaksi Duoon. Global Trust on todennäköisempi, joten mennään sillä!

Ravinetin vihje Päivän Duoon:

Kohde 1: 4 Global Trust

Kohde 2: 2, 12, 15, 13, 4

Viisi yhdistelmää.

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suuri jackpot mehevöittää Halmstadin 75-kierrosta

Mika Forss ja Antonio Tabac sinetöivät myöhäisillan Ruotsin 75:n

Anders Ingman: Hachiko kohta taas Ruotsissa - Suur-Hollola ei tähtäimessä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video