Neljän varman hasardilla Ruotsin T86-jackpotjahtiin - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Neljän varman hasardilla Ruotsin T86-jackpotjahtiin

Solvallan ja Bergsåkerin ratojen kesken jaetulla T86-kierroksella on täysosumien kesken jaossa 521 766,96 euroa ylimääräistä rahaa. Päävoitto voi nousta jopa 1,2 miljoonaan.

Kahdeksan kohteen pelissä systeemien hinnat kasvavat yllätyksiä useampiin lähtöihin hakiessa äkkiä julmiksi, joten varmojakin tarvitaan. Nyt niitä rastaan peräti neljä.

Anu Leppänen9 Månprinsen A.M. (T86-1) on aloittanut kautensa kahdella vakuuttavalla voitolla – viimeksi kahdelta takamatkalta voltin uudella Ruotsin ennätysajalla. Tämänkertainen mailin matka ei ole Månprinsenille mielimatka, muttei missään nimessä ongelmakaan. Takarivin sisimmältä lähtöradalta pääsee heti hyviin tarkkailuasemiin, ja jos vauhti menee hiljaiseksi, Månprinsenillä voi ajaa eteenpäin koska tahansa.

Vastustajista maili suosii 12 Tangen Haapia, joka arvottiin kuitenkin yönmustalle lähtöpaikalle. 4 Bellfaksille matka on suoranainen miinus. Månprinsenin tehtävää helpottaa myös, että pelihevosista 1 Smedsbo Faksen menettänee ainakin alussa keulat lähes pelaamattomalle 5 Myr Faksenille.

Anu Leppänen14 Fairplay Pellinin (T86-6) kunto ei ole kadonnut mihinkään, vaikkei kahteen viime starttiin ole menestystä tullutkaan. Viimeksi se teki kuolemanpaikalla sijoitustaan (6:s) paremman juoksun, ja edelliskerralla se laukkasi lyhyesti lähtöön. Se jälkeen tehtävä oli toivoton. Nyt ruuna palaa pikkutauolta helpompaan lähtöön ja pystyy kiertämään kaikki. Pitkä matka käy, ja tallikommentit kertovat kunnon olevan entisellään.

Anu Leppänen1 Odessa Celeber (T86-4) kilpailee kolmen voiton putkessa. Viimeksi se lopetti 600 metriä selkäjuoksun jälkeen 09,3, mutta parhaat juoksunsa tamma tekisi keulasta. Ykkösradalta sinne on hyvät mahdollisuudet päästä, vaikkei tamma olekaan suoranainen starttiraketti vaan "tavallisen nopea" – varsinkin, kun toinen nopea 7 Reigning Moni on laukannut kahdesti lähtöön.

Eniten pelattu 5 Ultimaluna Grif voitti viimeksi huippuajalla ja hyvällä esityksellä edettyään puolimatkassa keulaan, muttei vaikuttanut samalla lailla lyömättömältä kuin muutamat muut Gocciadoron hevoset viime starteissaan. Nyt tarjolla lienee kuolemanpaikka koko matkan ajaksi, koska tamma ei ole starttiraketti.

Anu LeppänenReijo Liljendahlin 10 La Camilla Pellini (T86-8) aloitti kautensa komealla voitolla Diamantstoetin karsinnassa, mutta kävi finaalissa kuumana keulassa ja väsyi varhain. Viime startissa tamma oli taas takaa oma itsensä ja tuli hienon näköisenä täysissä voimissa maaliin saatuaan kiritilaa vasta aivan lopussa. Takarivin lähtöpaikka on näin pelkkä etu, ja hyvän selkäjuoksun jälkeen La Camilla Pellini on valmis palaamaan voittokantaan.

Vastustajista 5 Stardust Melody sai samassa lähdössä maksimijuoksun johtavan takana ja löi silti La Camilla Pellinin vain kymmenyksellä. Nyt sen kuuluu jäädä keulasta lopussa alakynteen. Viimeksi helpommassa lähdössä Stardust Melody tosin kiersi voittoon vahvalla 13,1-vauhtisella kirikierroksella ulkoratoja pitkin.

Anu LeppänenKylmäveristen tasoitus (T86-5) on täysin väärin pelattu. Suosikki 4 Backegubbenilla on nelosradalta iso lähtölaukan riski, eikä se ollut viimeksi laukan jälkeenkään jättihyvä. Kakkossuosikki 8 Joker C.K. kiri viimeksi 2. ulkoa voittoon ohi johtaneen kolmossuosikin 3 Zitorin, ja molemmat noteerasivat maililla huippuolosuhteissa huippuajat. Niistä ei kannata liikaa hurmaantua.

Edullisemmilla prosenteilla pääsee pelaamaan viime kaudella seitsemän 14 startistaan voittanutta 12 U.R. Faxea, joka palasi viimeksi hienossa kunnossa tauolta ja jäi kaikki tallella pussiin. Toinen hakuhevonen 5 Don Viking painoi samassa lähdössä keulassa liikaa ohjille eikä jaksanut 2640 metrillä ihan perille, mutta oli hyvä kuten jo edelliskerralla. Silloin se jäi suunnilleen saman verran alkulaukassaan kuin suosikki Backegubben ja olisi lyönyt tämän kirkkaasti ilman toista laukkaansa päätöspuolikkaalle lähdettäessä – niin lujaa se vielä lopun kiri. Kolmas hakuhevonen 6 Klack Vilja lopetti viimeksi 600 metriä hänniltä 3.-4. rataa pitkin 21,5!

5 Papidoux (T86-7) aloitti viimeksi Nicklas Westerholmilta vahvasti: voltin nelosradalta keulaan, sitten johtavan taakse ja 500 metriä ennen maalia kuolemanpaikalle. Ote voitosta kirposi vasta aivan loppumetreillä, ja startti alla ruuna on nyt yllätysvalmis. Tässä suosikki 3 Cesar F.C. avannee keulaan niin ikään nopeiden 2 Predictionin ja 4 Elsa Mearasin välistä, mutta on ihan ”tavallinen” hyvä hevonen eikä keulasta mitenkään lyömätön – varsinkaan, jos avaus venähtää pitkäksi. Viimeksi Cesar F.C. kohtasi kovia Jaguar Dreamin johdolla, eikä lopun taipuminen ollut häpeä.

11 Eicas (T86-2) on noussut vaivihkaa hirmuiskuun ja tehnyt kuolemanpaikalta kahteen viime starttiin hienot juoksut. Nyt se kuitenkin unohdetaan takarivin paikan ja Redénin tallin suursuosikin 4 Messiahin takia. Se on maililla aivan liikaa luotettu, sillä se ei lähde lujaa eikä keulapaikka ole tarjolla myöhemminkään. 1 Gobo’s Flyoverilla ajetaan vaisun viime startin jälkeen lehtikommenttien mukaan nyt  ”all in” – ilman kenkiä, jenkkikärryt perässä ja keulasta jos suinkin mahdollista.

Anu Leppänen9 Månprinsen A.M. (12,4)
4, 11, 6, 10, 2, 1, 12, 5 (3,8)
4, 6, 12, 10 (9,7)
1 Odessa Celeber (5,7)
8, 4, 12, 6, 5, 3  (9,10)
14 Fairplay Pellini (6,7)
3, 5, 7, 6, 2, 4, 9, 10 (1,11)
10 La Camilla Pellini (5,11)

1536 riviä – 76,80 euroa

Anu LeppänenAnu Leppänen3, 5, 7, 6, 2, 4, 9, 10, 1, 11
10 La Camilla Pellini

10 yhdistelmää – 10,00 euroa

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Nostavatko maistuvat potintekijät Toto86-rivin arvoa?

Packalenin kolmikolla peliosuuksiaan paremmat mahdollisuudet

Kolmevuotiaat lauantain 75-kierroksen pääroolissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video