Superlauantaina jahdataan 75-miljoonapottia - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Superlauantaina jahdataan 75-miljoonapottia

Kuva: Ville Toivonen
Petteri Joella on kolme potentiaalista menestyjää Superlauantain 75-kierroksella.

Historian toinen Superlauantai ravataan Oulussa ja Lahdessa. Toto75-pelissä ovat panokset kovat, sillä täysosumille on jaossa ekstrarahaa 500 000 euroa. Näin päävoitto voi kohota jopa miljoonaan.

Vihjerivin varma löytyy Oulun päälähdöstä, Number Onesta. Salaman lailla matkaan lataavalla Lexus Dreamilla on paikka johtaa alusta loppuun.

Lahden ykköstapaus on mahtava Suomen Cup-finaali. Voitosta vääntää kivikova kolmikko Raggari – Kartier – Fiiling.

Kierroksen avainhahmoihin kuuluu Torniossa Mari-vaimonsa kanssa menestyksekkäästi valmentava Petteri Joki.

”Meillä on treenissä 16 hevosta. Toimintaa on tarkoitus laajentaa, kun kysyntää tuntuu olevan. Uusi talli on parhaillaan rakenteilla”, kertoo Petteri Joki.

Ensimmäisenä tallin kolmikosta on tositoimissa avauskohteessa kisaava Peppe Roc. Ravipersoona Kari Lähdekorven osaomistama ruuna on asunut Torniossa kuukauden verran.

”Peppe Roc vaikuttaa mielenkiintoiselta menijältä. Kyseessä on riskinoloinen ravuri, joten pitkä matka sopinee. Ruuna on ollut voltissa hätäinen, joten se on pieni arvoitus. Ottaisin Peppe Rocin kolmen joukossa lapuille mukaan.”

Number Onessa starttaa loistavia kirejä talven ja kevään kisoissaan kehittänyt Callela Leonard. Porin Kultaloimessa ruunalle tuli lopussa laukka. Siinä vaiheessa virtaa oli vielä varastossa.

”Startin ajaneen Jarmo Saarelan mukaan laukkaan paloi kakkos- tai kolmossija. Nyt joudutaan ajamaan kengät jalassa, mutta ei se maata kaada. ”Leo” jatkaa iskussa. Katsotaan, mitä takarivin lähtöpaikalta saadaan.”

Joen joukkueen ankkuri on päätöskohteessa iskevä Little Easy.

”Saarela sanoi, että Porin pussitukseen paloi voitto. Little Easy juoksee meiltä käsin ekaa kertaa 2600 metriä, mutta eiköhän ruuna selvitä matkan. Taktiikkaa en ole lyönyt lukkoon, siinä on muitakin rivakoita avaajia. Menestymään lähdetään”, päättää Joki.Lähtö 1: 4,3,10,9,8 (6,14)

Lähtö 2: 11,14,3,4,2,13,12 (8,5)

Lähtö 3: 9,2,5 (6,10)

Lähtö 4: 1,7,8 (15,2)

Lähtö 5: 5 Lexus Dream (3,2)

Lähtö 6: 1,5 (9,8)

Lähtö 7: 4,3,11 (1,10)

1890 riviä x 0,05 euroa = 94,50 euroa

Toto75, lähtö 4: Satakunta Seniorin sankari Turelius joutuu 40 metrin pakilta selkä seinää vasten.Toto75, lähtö 5: Derby-kakkonen Lexus Dream lie Oulun Number One.Toto75, lähtö 1: Väkevästi alkulaukan viimeksi paikannut Enter Mayweather pystyy voittoon.Callela Leonard voi yllättää Number Onessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Hannu Torvinen ja liuta suomalaisia Skellefteån illassa

Petteri Joki jatkaa Torniossa – yli puolet tallista starttaa Bodenissa

Petteri Joki siirtämässä tallinsa toiminnan Torniosta Ruotsin puolelle

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video