Vihjeet

Jackpot räjähtää käsiin Åbyssä?

Kuva: Ville Toivonen
Björnkollen: Goopilla on varma Åbyyn ainakin Ravinetin vihjeiden mukaan.

Lauantain Ruotsin 75:ssä Åbyssä on muhkea jackpot ja tosi mielenkiintoiset kohteet, joten kaikki on mahdollista!

Potissa on 2417662 euroa ekstarahaa, jotka jäivät viime lauantain jackpotkierroksella jakamatta viitosille. Vihjeissä on lisäksi sellaista maustetta, jolla voisi irrota isokin potti. Kelin ei pitäisi tuoda lisäkierrettä peliin. Alkuiltapäivälle on ennustettu pikkusateen mahdollisuus, mutta suurista määristä vettä ei ennusteen mukaan pitäisi olla kyse.

Anu LeppänenVaikka päivän suurissa nelivuotsilähdöissä on isoja suosikkeja, tässä vihjeessä varmistellaan niitä, ja paras pankki Lesperanza (T75-5) on todellakin hurmannut Björn Goopin valmennuksesta. Tamma loisti jo aiemmalla urallaan, mutta Goopilta se häikäisi ensin Vincennesissä, sitten viimeksi Solvallassa. Se aikaansai aivan älyttömän kellotuksen viimeksi. Tamma tuli 800 metriä ennen maalia alkaneen 500 metriä lähdössä kolmannesta ulkoa alle 04:ää, joten ei ihme, etteivät muut pysyneet vauhdissa, vaikka keulassa oli esimerkiksi todella kova hevonen Stonewashd Diamant. Ei auttanut, vaikka tuon pätkän kellotti monta kertaa, aina Lesperanza meni alle neljää. Sellaisilla vauhdeilla vielä moni hevonen tulee olemaan vaikeuksissa Lesperanzan kanssa. Pitkä matka ei ollut ongelma ainakaan Vincennesissä, missä rasitteena on vielä takasuoran ylämäki. Myös Lesperenzan fysiikka on riittävä.

Ravinetin porukkavihjesysteemi Åbyn kierrokselle:

3, 2, 6, 11 (5,1)

6, 12, 1, 3 (2,7)

8, 10, 1, 4 (3,5)

3, 6, 1, 10, 5 (4,12)

5 Lesperanza (10,6)

7, 6, 8, 1 (3,10)

2, 3 (4,1)

2560 riviä - 128 euroa.

Anu LeppänenAnu LeppänenMelkein kaikkiin kohteisiin pankkia lukuunottamatta löytyy tosi maksavaa potintekijää, ja isonkin voiton mahdollisuus tällaisessa jackpotkierroksessa tietenkin lymyää.

Avauskohteen Conrads Rödluva on lähes kaikkien varma, mutta sekin voi joskus epäonnistua tai kohdata parempansa, ja esimerkiksi Racing Brodda on aloittanut kautensa mahtavasti. Avausstartissa se kiri jopa alle 07-tahtia viimeiset 400 metriä kolmatta rataa painellessaan ohi ikäluokan yhden kovista nimistä A Sweet Dancen 300000 kruunun ykköspalkinnon Margareta aikaisten nuorten hevosten lähdössä. Viimeksi riitti 09-lopetus niin ikään kiertäen. Myös Activated lopetti 09:ää 600 metriä Conrads Rödluvan ulkopuolelta ja Zourane Kronokselle Rödluvan takaa näytti jäävän jopa hiukan voimia talteen samaisessa 09-lopetuksessa. Hyviä ovat siis haastajatkin!

Martin De Bos (75-2) näytti aiempaa hienommalta talvitreenin jälkeen jäädessään Åbyssä pussiin. Nyt tuli surkea paikka mutta helpompi vastus, ja Petri Puro lupaili suomalaisoriin parantavan vielä runsaasti avausstartista, koska sillä ei ollut kovaa ajoa ennen kauden ensimmäistä juoksua.

Baron Gift (75-3) tuli 09,0 viimeiset 800 metriä kultadebyytissään umpipussissa. Tämä ei ole maailman kovin kultadivisoona, kun Bahia Quesnotilla ajetaan kengät jalassa ja Day Or Night Inillä on kasirata - molemmat isoja miinuksia. Baron Gift kirii selästä tulisesti ja on vaarallinen juoksun natsatessa. Lisäksi Montdoresta tuli Robert Berghiltä kovat kehut. Oriilla on ajettu aiempaa terävämmät viimeistelyt, ja se on olut erittäin hyvä jo edellisissään. Sekä Baron Gift että Montdore ovat vain muutaman prosentin verran pelattuja.

Mellby Club (75-6) on väkivahva hevonen hirmuiskussa. Viimeksi se laukkasi härittynä. Keskipitkä 2640 metriä voi olla jopa alakanttiin, mutta voimaruunaa ei saa nyt unohtaa.

Kungapokalenissa (75-7) erottuu kaksi hevosta Campo Bahia ja Attraversiamo. Campo on ollut kaamean hyvä, mutta Attraversiamokin on, ja se näytti karsinnoissa melkein paremmalta. Campo Bahia meni vinossa, vaikka lujaa kulkikin, ja se ei ole täysin ravivarma. Ohjastaja Erik Adielsson ei ole ainakaan ennakkoon lyötynä liikkeellä, vaan hän pitää ajokkiaan jopa yhtenä parhaista, joita on ajanut.

Ravinetin ideavihjesysteemi Åbyn kierrokselle:

3, 2, 6, 11 (5,1)

6, 12 (1,3)

8, 10, 1, 4 (3,5)

3, 6, 1, 10, 5 (4,12)

5 Lesperanza (10,6)

7 Mellby Club (6,8)

2, 3 (4,1)

320 riviä - 16 euroa.

Anu LeppänenAnu LeppänenMellby Club laitetaan varmaksi myö Duoon. Toisessa selvitään tosiaan kahdella merkillä, joten pelaamisen ei tällä kerralla tarvitse olla kallista.

Ravinetin vinkki Päivän Duoon:

Kohde 1: 7 Mellby Club

Kohde 2: 2, 3

Kaksi yhdistelmää.

Anu Leppänen

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Ruotsissa tarjolla todellinen 75-jackpot

Jättipotin metsästys jatkuu Ruotsin Toto75-pelissä

Suuri jackpot mehevöittää Halmstadin 75-kierrosta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video