Martin on T86-jackpotin boss - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Martin on T86-jackpotin boss

Kuva: Ville Toivonen
Kim Eriksson ajaa Ravinetin vihjeiden parasta ideahevosta Martin De Bosia.

Illan T86 Åbyssä sisältää täysosumapottia toista miljoonaa euroa, kun pelissä on jackpot ja bonusrahaa vajaat puoli milliä.

Helle on tullut Göteborgin seudullekin, ja kesäkaudella T86-pelissä mennään yksissä raveissa Xpress-kaavasta poiketen. Muutoksena muuhan vuodenaikaan peli menee kiinni jo kello 20.20 Suomen aikaa. Xpress-T86:han  sulkeutui vasta 21.30.

Illan paras peli-idea on suomalaisessa omistuksessa ja valmennuksessa kilpaileva Martin De Bos. Viisivuotias Petri Puron valmentama ori päätti viime kauden 75-karsinnan ja finaalin vakuuttaviin voittoihin. Tällä kaudella ori näyttää entistä hienommalta, mutta se on jäänyt nyt kahdesti peräkkäin ajamatta.

Anu LeppänenKierrokselle löytyy pankkeja muutenkin hyvin, eli 86 tuntuu monesta kohteestaan huolimatta olevan nyt ratkaistavissa. Martin De Bos (T86-5) tuo kuitenkin peliin kiinnostavuutta, sillä se ei ainakaan alustavassa pelijakaumassa ole kahden pelatuimman joukossa. Oriin nimi juontaa juurensa hollantilaisesta sukunimestä De Bos. Hevosen on kasvattanut ja sen omistaa Mika Vihelä, jonka toinen kasvatti yksivuotias Taylor Hayes (hahmo Kauniit ja Rohkeat -sarjasta) oli Elitloppet-huutokaupan kallein tamma 725000 kruunun hinnallaan tänä vuonna.

Martin De Bos on valmentajansa Puronkin mukaan mennyt eteenpäin tälle kaudelle. Se kesti rankkojakin reissuja viime vuonna, joten on jännä nähdä oriin taso tänään.

Alessandro Gocciadoron tallin Zelig Bi (86-3) oli Vermossa aivan omaa luokaansa ja vastaavalla esityksellä kasirata auton takaa ei haittaa, kuten ei tehnyt Vermossakaan. Frode Hamren tallista tulee Åbyyn pari-kolmekin potentiaalista pankkia. Björn Goop ajaa niitä, ja varmimmalta voittajalta joukkueesta tuntuu High Into The Sky (T86-4), joka on Euroopan juoksuissaan ollut jäätävä. Sen tehtävä neljän hevosen kolmevuotislähdössä tuntuu nähdyn perusteella jalkapallon rangaistuspotkun veroiselta. Parissa kohteessa Hamren ja Gocciadoron hevoset ottavat tiukasti yhteen, ja luultavasti voittaja löytyy niiden joukosta.

Ravinetin porukkasysteemi Åbyn T86-jackpotiin:

2, 4, 8, 1, 3, 11 (9,5)

5, 7, 6, 2 (3,1)

8 Zelig Bi (6,11)

5 High Into The Sky (1,4)

10 Martin De Bos (4,2)

2, 1 (3,5)

3, 4, 6 (1,2)

5, 15, 11, 3, 13, 12, 7, 8 (2,6)

1152 riviä - 57,60 euroa.

Anu LeppänenAnu LeppänenPankkiehdokkaita ja muutaman hevosen kohteita illan kierroksella piisaa, mutta onneksi muissa kohteissa on mainioita potintekijäkandidaatteja. Avauskohteessa Per Nordströmin ajokki Filur Sisu on aloittanut kauden muuten lupaavasti, paitsi, että on laukannut molempiin startteihinsa. Viimeksi helpossa seurassa ori laukkasi loppusuoralle kaarruttaessa todennäköisen voittonsa, ja nyt olisikin mielenkiintoista nähdä ehjä suoritus.

Amusement (T86-2) on myös aloittanut kauden mainiosti, ja viimeksi oli epäonnea eteen väsyneen hevosen muodossa. Victor Rosleff on hyvä kuski oppilaslähtöön, eikä kannata nyt unohtaa valjakkoa parista kovasta vastustajasta huolimatta. Petri Purolla on Åbyyn, paitsi Martin De Bos, myös potentiaalinen suuryllättäjä samaiseen oppilaslähtöön: Cerise aloittaa Puron valmennuksesta. Kokematon tamma voi parantaa paljonkin.

True Devotion (T86-7) kilpailee myös suomalaisomistuksessa, Stall Adoren nimissä. Tamma on paljon riviään parempi: viimeksi se jäi voimissaan pussiin. Se on kiinnostava pelihevonen tänään.

Ravinetin porukkasysteemi Åbyn T86-jackpotiin:

2, 4, 3 (8,1)

5, 7, 6, 2 (3,1)

8 Zelig Bi (6,11)

5 High Into The Sky (1,4)

10 Martin De Bos (4,2)

2, 1 (3,5)

3, 4, 6 (1,2)

5, 15, 11 (3,13)

216 riviä - 10,80 euroa.

Anu LeppänenAnu LeppänenPäivän Duosta (lähdöt yhdeksän ja 10) haetaan kunnon kerrointa, kun laitetaan True Devotion ideavarmaksi ja paljon tavaraa toiseen kohteeseen. Kakkoskohteeseen löytyy mahdollisia tosi suuren kertoimen vaihtoehtoja.

Kohde 1: 6 True Devotion

Kohde 2: 5, 15, 11, 3, 13, 12, 7, 8

Kahdeksan yhdistelmää.

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mika Vihelän Martin De Bos siirtyi Philippe Billardille Ranskaan

Vihelän varsa taas Elitloppet-huutokaupan kalleimpia

Lähtölaskenta Elitloppetiin lyö tahtia illan 86-peliinkin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video