T65-vihje: Suur-Hollolan alkuerissä pitävät pankit - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

T65-vihje: Suur-Hollolan alkuerissä pitävät pankit

Arkistokuva: Anu Leppänen
Numero 1 on Seabiscuitille ja Jukka Torviselle tänään enteellinen.

Urheilullisesti upeaa Jokimaan torstai-iltaa höystää ylimääräinen T65-kierros. Varmoiksi rastataan Hachiko de Veluwe ja Seabiscuit.

Timo Nurmos tuli takavuosina tutuksi Mr Suur-Hollola-ajona, joka osasi ajoittaa vähän kilpailleiden tähtiensä kunnon sataprosenttisesti kesä-heinäkuun vaihteeseen. Tänä vuonna täsmäisku on täsmällisempi kuin koskaan: peräti kolme Timon valmennettavaa avaa kautensa kilpailun alkueristä.

Anu Leppänen6 Hachiko de Veluwe (T65-4) päätti nelivuotiskautensa Derbyn voittoon ja aloittaa viisivuotiskautensa Suur-Hollola-ajon alkueristä. Kun mitään negatiivista ei ole talvitreenistä eikä viimeistelyharjoituksista kuulunut, ei ole syytä, etteikö ruuna jatkaisi siitä mihin syksyllä jäi.

Anu Leppänen1 Seabiscuitin (T65-5) parhaiden päivien on luultu olevan jo moneen kertaan ohi, mutta mitä vielä – 12-vuotias ikäruuna teki kaksi viikkoa sitten Vermossa yhden uransa upeimmista juoksuista. Ykkösradalta piikkipaikka lankeaa ”Keksille” ilmaiseksi, eikä siitä tulla sen jälkeen ohi.

Anu Leppänen2 Special Promise (T65-3) oli yllättää Oulun Number Onessa johtavan takaa itsensä Lexus Dreamin. Viimeksi Solängetin avoimessa ryhmässä tehtävä oli 3. ulkoa 14-vauhtisen avauskierroksen jälkeen toivoton, mutta samanlaisella juoksulla kuin Oulussa (nyt 4 Lord Ivarin takaa?) Special Promise on yllätysvalmis.

1 Juiceman (65-6) ei tarvinnut Harri Koivusen talliin palattuaan paljoa aikaa noustakseen taas huippukuntoon. Se lopetti viimeksi Vermossa 700 metriä selässä 3. rataa 10,2 ja hävisi vain hirmukuntoiselle Le Gros Billille. Ykkösradalta Juiseman ei pysty vastaamaan 2 Bosses Lilylle eikä 8 Shadow Woodlandille, jos sillä satsataan lähtöön, mutta jos kiritilaa suojajuoksun jälkeen tulee, Juiceman on startti alla hypervaarallinen.

Anu Leppänen1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 11, 12 (9,8)

6, 1, 10 (3,11)

2, 4, 9, 10 (5,11)

6 Hachiko de Veluwe (7,1)

1 Seabiscuit (2,9)

1, 3, 6, 8, 11 (2,9)

540 riviä – 54,00 euroa

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Useampi suuri suosikki Toto65-kierrokselle

Elian Web, Jorma Kontio ja Katja Melkko Suur-Hollolan suvereenit valtiaat

Mascate Match kävi hiitillä Jokimaalla

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video