Jarno Kauhasen kaksikko huippuiskussa Killerin 75-lähtöihin - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Jarno Kauhasen kaksikko huippuiskussa Killerin 75-lähtöihin

Kuva: Anu Leppänen
Tommi Kylliäisen ajama Workout Wonder taistelee tiukasti Killerin Eliitin voitosta.

Perinteinen suurkilpailu, Killerin Eliitti, ratkeaa viikon T75-kierroksen päätöskohteessa. Eläinlääkäri Jarno Kauhasen silmäterä Workout Wonder yrittää paluuta voittokantaan selvästi nousuvireisenä.

” Viime kausi meni aivan pieleen.Kilpailuissa tuli kannalle polkemia, josta aiheutui taukoja. Sitten todettiin rasitushemoglobiinin olevan hurjan korkea eli ori kärsi paksusta verestä. Hevonen ruunattiin ja hätäinen kun olen, starttiin tultiin liian aikaisin."

"Syksyllä päätin, että talvi treenataan kunnolla ja keväällä katsotaan, saadaanko ruuna vielä omalle tasolleen. Olen ollut kevään startteihin todella tyytyväinen. Ruuna tuli Gävlessä pitkän kirin vahvasti sisään. Se treenaa hyvin ja vastus on lauantaina sopiva, odotukset ovat korkealla”, myhäili Kauhanen.Kauhanen kävi pari vuotta sitten hoitamassa hevosia Saku Mikkolan tallilla ja iski silmänsä 1-vuotiaaseen Stone Cape`s Sethiin.

”En ostanut sitä heti, vaan vasta automatkalla kotiin. Joku siinä varsassa pisti heti silmään. Sillä oli ennen ensimmäistä starttia ajettu kovimmillaan 20-vauhtia, joten viime kerran tulos oli positiivinen yllätys. Voitto tuli ajamatta, mutta töitä se joutui toki tekemään. Varsa otti kisan hienosti ja uskoisin sen edelleen parantavan otteitaan."

"Kotona se on laiska, mutta kisoissa se on vähän virtavan oloinen. Vauhtikestävyys ja asenne ovat sellaisia, että rauhallisena pysyessään siitä voi kehittyä todella hyvä hevonen.”Jarno Kauhanen tavoittelee valmentajana kahta 75-voittoa Killeriltä. Kuva: Ville ToivonenLähtö 1: 6,2,5 (4,3)
Lähtö 2: 6 Lakan Leija (3,7)
Lähtö 3: 9,4,2,7 (8,5)
Lähtö 4: 6 Stonecape`s Seth (2,7)
Lähtö 5: 1,6,9 (2,4)
Lähtö 6: 2,7,9,1,8,12 (10,3)
Lähtö 7: 6,5,3,1,9,2 (4,10)

1296 riviä x 0,05e = 64,80e

Toto75-4  6 Stonecape`s Seth. Voitti Vermossa korviaan pyöritellen kovalla tuloksella. Lahjakkaan oloinen varsa.Toto75-7 10 Callela Ladyboss. Rataennätyksen Kajaanissa uusi pistänyt tamma on parhaimmillaan keulasta tai kärjen takaa.Toto75-1  5 Galvani Boko. Matkasi Vieremällä kaukana parijonon hännillä. Kiri maalisuoraa vauhdikkaasti  kolmanneksi Maleconin voittamassa lähdössä.

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video