Parvelan Retun voittoputki venyy Porin 75-raveissa - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Parvelan Retun voittoputki venyy Porin 75-raveissa

Elina Paavola
Stallone (takana) on taas kohta valmis haastamaan 5-vuotisikäluokan ykkösen Parvelan Retun kuten Kriteriumissa.

Pori pistää Toto75-finaaleissa pöydän koreaksi. Loistava ravipäivä huipentuu kahteen klassikkoon, lämminveristen voimainkoitokseen St. Legeriin ja suomenhevosvarsojen Satakunta-ajoon.

Ensin mainittu on kihelmöivä koitos, jossa löytyy potentiaalisia voitontavoittelijoita jokaisesta karsinasta. Paalupaikalta pyrkii pakoon Peanuts, kahdestakympistä lähtee jahtiin Euroopan mestari Stonecapes Queila ja pitkältä pakilta lataa liikkeelle tykkikuntoinen Lexus Dream. Edellä mainitun troikan haastajat ovat myös iskukykyistä luokkaa.

Satakunta-ajon suuri yksinäinen on 15 kertaa putkeen voittanut Parvelan Retu. Ihmevarsa ei ole ollut lähelläkään tappiota, vaikka esimerkiksi Kriteriumissa Stallone ansiokkaasti vastaan panikin. Nurmosten suojatti on jälleen Parvelan Retu pahin uhkakuva.

Myös Petri Laine uhkuu luottoa tähteään kohtaan.

”Karsintojen jälkeen ei ole sattunut vastoinkäymisiä, vaan kaikki on mennyt suunnitellusti. Volttilähtö ei ole ongelma. Hannu (Torvinen) lähtenee ajamaan ajoissa eteenpäin. Stallone on ollut hyvä, mutta luotan lujasti omaani”, kertoo osaomistaja ja valmentaja Laine.

Rivin toinen ankkuri on Ronzon Face. Kierroksen avainvalmentajan Antti Ojanperän luotsattava on löytänyt uudessa kotimaassaan alun hakemisen jälkeen huippuiskun. Toissa kerralla Ronzon Face juuttui pussiin. Viimeksi ruuna dominoi tyylikkäästi keulasta. Samanlainen taktiikka lie tuoreen tuhannen voiton miehen Santtu Raitalan suunnitelmissa tälläkin kertaa.

Ronzon Facen päätöskohteessa kisaava tallikaveri Zultanio on niin ikään varteenotettava varmavaihtoehto. Ruunalla laskettiin viime lauantaina keulapaikka Vie de Dreamille, mutta tällä kertaa Raitala pitänee asemasta kiinni, jos johtopositio pysyy kiihdytyksessä Zultanion hallussa. Italian kisoissa ruuna ei aina taistellut lailla leijonan, ja tämä aiheuttaa varmistuspainetta.Lähtö 1: 1,4,3,8 (2,10)

Lähtö 2: 7,6,9 (11,1)

Lähtö 3: 10,1,9,6 (11,7)

Lähtö 4: 16 Parvelan Retu (13,1)

Lähtö 5: 3 Ronzon Face (2,4)

Lähtö 6: 1,6,16,3,2,11,8 (10,5)

Lähtö 7: 1,9,5,3,7 (6,12)

1680 riviä x 0,05 euroa = 84 euroaToto75, lähtö 7: Mahtivireessä jatkava Vie de Dream ei välttämättä pääse keulaan, ja ruunan voittoputki on vaarassa.Toto75, lähtö 4: Parvelan Retu paukutellee kuudennentoista voiton putkeen.Toto75, lähtö 7: Kirivoimainen Bombard saanee hunajaisen juoksun sisäradalla kärjen tuntumassa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sobel Conwayn ja Next Directionin duelli Festivaali-ajossa

Härmässä luvassa Niemisen juhannusjuhlat

Mascate Match on Antti Teivaisen käsissä 75-varma

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video