Ruotsissa jälleen T75-jackpot - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Ruotsissa jälleen T75-jackpot

Tänäkin lauantaina Ruotsin 75:ssä on jackpot - kolmatta viikkoa putkeen. Kierroksella on lisäksi hyvää suomalaismielenkiintoa.

Ensinnäkin Elian Web (Kultadivisioonafinaali T75-7) on melkein elämänsä vedossa ja toiseksi pronssin finaalissa Pascha Tilly (T75-5) on aivan liian vähän pelattu. Jälkimmäinenkään ei liene koskaan ollut paremmassa iskussa. Nyt sillä koitetaan vielä uusia varusteita ja kärryille hyppää Ruotsin ykkönen Ulf Ohlsson.

Lauantai-iltapäivälle on vielä kiikun-kaakun, saadaanko Solvallan ylle sadetta vai ei, mutta suurista määristä ei ennusteen mukaan ole kyse. Toisaalta aiempien ongelmien sijaan Solvallan kaviourakin on viime ajat kestänyt sadetta hyvin, eli mistään katastrofista ei liene kyse missään tapauksessa.

Päävoitolla saattaa saada jopa kolmisen miljoonaa euroa, kun viime pyhältä Solvallasta jäi reilut 635000 euroa bonusrahaa.

Anu LeppänenParas pankki löytyy kuutoskohteesta. Staro McMillan. Totoajat eivät ainakaan alustavn peliosuuden (22%) perusteella tajua nyt ollenkaan, kuinka hyvästä hevosesta on kyse. Upea ori oli muutama startti sitten Ruotsin Derbyn suosikkeja. Karsinnan jättisuosikki alkoi keulassa painaa jostain syystä 1500 metriä ennen maalia raivoisasti ja alle kymppiä mennyn puolikkaan keskellä lähtöä takia se lopussa taipui. Esitys oli jäätävä mutta hämmentävä. Seuraavassa startissa Halmstadissa ori jäi alussa hännille, mutta aikanen eteneminen pitkään kolmatta ei haitannut. Ori voitti ylivoimaisesti. Viimeksi Euroopan huippuja vastaan Hampurissa se oli suosikki, vaikka starttasi numerolla 11. Ori hölmöili autoa lähestyttäessä, ja jäi kauas, kiri vielä lujaa ja törmäsi loppusuoralla vastustajaan, koska oli niin vauhdissa.

Staro McMillan voi siis itse sotkea hommansa, mutta juuri Steen Juulin ohjastuksessa Sören Kolbergin valmennettava takonut lähes pelkästään onnistumisia. Juul voi taas ajaa rohkeasti eteenpäin, ja normaalisti valjakko hoitaa tällaisen tehtävän jopa helposti.

Jos on nimettävä toinen pankki, valinta osuu Le Crack Soxiin (T75-4). Ruuna suhahti viimeksi keulaan ja hallitsi siitä helposti. Edellisessäänkin se näytti olevan etenemässä ulkorataa kärkeen, kun loppukaarteessa tuli haparointi, joka näytti maksavan voiton. Markus B Svedbergin valmennettava on voittanut monenlaisilla erilaisilla juoksuilla, eikä paikka johtavan rinnalla veisi osakkeita alas sekään - ei liioin selkäjuoksu.

Porukkasysteemi:

3, 12, 11, 4, 6, 10 (1,9)

3, 1, 5, 8 (10,13)

3, 6, 8 (9,2)

6, 4, 7, 1 (10,9)

2, 11, 5, 4, 1 (9,6)

5 Staro McMillan (4,6)

11, 2, 6, 5 (1,9)

5760 riviä - 288 euroa.

Anu LeppänenAvauskohteessa moni uskoo Uraliin, ja se onkin lähellä, jos saa keulan. Kuitenkin muillakin on keula tähtäimessä, ja toisaalta sillä paikalla saa tuskin tässä lähdössä ajaa kovin rauhassa. Global UndecidedPerfect Dynamite tai Martin De Bos lienevät kärppänä paikalla rinnalla, jos vauhtia ei pidetä. Keulan saattaisi viedä vaikkapa Ebony Boko, joka avaa rajusti ja jolla voidaan myös ajaa keulasta, sillä ruuna on parhaimmillaan vapaalla juoksulla. Jälkimmäinen on vireessä ja vain prosentin pelattu, joten siinä tarjoutuu yllätystä!

Kakkoskohteessa kaikki paalun kovat ovat epävarmoja. Ehkä joku kolmikosta Fossens WallyVelegance ja Vinci I.M. onnistuu - kaikki ovat mahti-iskussa. Kaikki ovat kuitenkin voltista epävarmoja, ja tilaisuus voi avautua esimerkiksi Keycardille, joka on myös mahtivireessä eikä lainkaan epävarma.

Cash Crowe (T75-3) kohtaa pahalta paikalta kovat Mellby Freen ja Un Etoile Garin, mutta Petri Puron valmennettava on riittävä hevonen, ja siihen ei sittenkään kannata pudota. Tamman kengitys kevenee ja se oli mahtava hävitessään päänmitalla Ruotsin mestaruuden tammoille. Startteja on vähän alla, ja meno saattaa parantua, ja Puro on nyt tyytyväinen tamman terveydentilaan, joka on tuottanut työtä valmentajalle.

Viitoskohteeseen löytyy kaksi maksavaa tosi maistuvaa tipsiä, Bo C., jolla on ollut huonoja paikkoja monta putkeen ja Pascha Tilly Suomesta, jolla on kinnostavia muutoksia.

Lue Jari Kinnusen kommentit Paschasta tämän linkin alta.

Päätöskohteessa Kultadivisioonan finaalissa Elian Web on mahti-iskussa ja avannee lujaa kuutosradalta.

Tästä voit puolestaan lukea Katja Melkon arviot Elian Webin saumoista.

Ideasysteemi:

3, 12, 11, 4 (6,10)

3, 1, 5, 8 (10,13)

3, 6, 8 (9,2)

6 Le Crack Sox (4,7)

2, 11, 4 (5,1)

5 Staro McMillan (4,6)

11, 2, 6 (5,1)

432 riviä - 21,60 euroa.

Anu LeppänenPäivän Duossa (lähdöt 10 ja 11) ja Staro McMillanissa on tietenkin myös ideaa, ellei pelin suunta muutu jäätävästi.

Kohde 1: 5 Staro McMillan

Kohde 2: 11, 2, 6, 5, 1, 9

Kuusi yhdistelmää, minimipanoksella kuusi euroa.

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video