Vihjeet

Solvallan keulahevoset auttavat 86-ratkaisuissa

Keskiviikkoillan Åbyssä ja Solvallassa ratkotaan taas T86-potin kohtalo. Solvallasta ja keulapaikalta löytyy onneksi apuja.

Peli alkaa perinteiseen talviajan tapaan kello 21.30 Suomen aikaa ja keli on vuodenaikaan nähden kylmää mutta onneksi poutaista molemmissa päissä. Timo Nurmoksen hevoset ovat taas rajussa iskussa, ja toinen illan peruspilareista, Gargamel Sisu (T86-4) tulee hänen tallistaan.
 

Anu LeppänenGargamel Sisu oli aivan hirmuinen joutuessaan spurttaamaan rajusti kolme kertaa kisan aikana. Keulan se otti pintakaasulla, mutta takasuoralla tuli vastustaja täydellä höryllä päälle, etusuoralla uusi vastustaja edellisen laukattua ja vielä löytyi spurtti loppuun, jolla vastata haastamaan pyrkineelle My Swedenille - tuollaiseen vauhtileikittelyyn ei moni pysty. Nyt lienee taas keula tarjolla - luultavasti helpommalla.

Seuraavassa Solvallan kohteessa (T86-6) nähdään keulaekspertti Raijin Face todella sopivalla paikalla ja räätälöidyssä tehtävässä. Ruuna ottaa keulat kyselemättä, ja se on palannut pitkältä tauolta kolmella erinomaisella esityksellä. Kaksi tuoreinta takariveistä numerolla 11 ovat kertoneet vireen olevan tässä: viimeksi Raijin lopetti kolmatta hänniltä viimeiset 800 metriä 11-kyytiä.

Porukkasysteemi:

5, 3, 15, 2, 6, 4 (1,8)

4, 7, 1, 9 (5,6)

2, 4, 5, 10 (1,11)

7 Gargamel Sisu (9,4)

3, 4 (2,1)

4 Raijin Face (9,12)

3, 4, 7, 12 (9,8)

4, 6, 1, 3, 12 (9,5)

3840 riviä - 192 euroa.

Anu LeppänenPeliin löytyy jäleen mainioita aivan turhaan unihdettuja tapauksia. Päätöskohteessa on pari sellaista, joten aloitetaan sieltä päästä tällä kertaa. Sekä Scarlet Hello että Angel From Above ovat juosseet kivikovissa ikäluokkalähdöissä ja olleet hyviä ilman jätttipottia. Kumpikin juoksi viimeksi Breeders Crownin välierässä ja Scarlet Hellolle jäi vielä voimia varastoonkin Mascate Matchin voittamassa lähdössä. Se on paremmalta paikalta lähempänä menestystä, mutta myös Angel From Aboven kirkas yksi prosenttia tekee siitä tosi maistuvan.

Dekanen K. (T86-7) on tanskalaishevonen, joka pärjäisi varmasti ravilla, mutta se on ollut toivottoman epävarma. Björn Goop rattailla nostaa osakkeita. Quite A Quality samassa lähdössä on ehkä vielä kiinnostavampi, sillä ruuna on yhtä kyvykäs, mutta selvästi vähemmän pelattu.

Maggie Cashin (T86-3) vire on kiviaitaa ja lähtöpaikka parani selvästi poisjääntien myötä, joten sitä kannata vähän (7% alustavasti) pelattuna unohtaa. Night Brodde on myös todella lupaava menijä samaan lähtöön ilman liikoja painotuksia pelissä alustavasti.

Tzatsiki (T86-2) on mahtivireessä ja poikkeuksellinen 3140 metrin matka ryhmäajossa on plussaa, toisin kuin monelle muulle tämän lähdön hevoselle.

Avauskohde lupailee yllätystä. Se voisi olla vaikkapa Setauket, joka avasi kovassa nelivuotislähdössä Hampurissa viimeksi piikkiin, luopui siitä ja laukkasi sisöradalla viimeisen kierroksen ensimmäisessä kaarteessa. Grace Occagnes vaihtoi internethuutokaupassa omistajaa ja debytoi nyt Veijo Heiskaselta. Se ja moni muu yllätysmerkki on nyt kiinnostava, kun suosikeista Il Duce Boko on lähellä laukata lähtöön voltin viitosradalta ja Juanin vire on hieman epämääräinen - kuten koko Joakim Lövgrenin tallin tällä hetkellä.

Porukkasysteemi:

3, 2, 6, 4 (5,15)

4, 9 (7,1)

2, 10 (4,5)

7 Gargamel Sisu (9,4)

3, 4 (2,1)

4 Raijin Face (9,12)

3, 7 (4,12)

4, 6, 1, 3, 12 (9,5)

320 riviä - 16 euroa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomalaiset naisvalmentajat jyräävät Ruotsin 75:ssä

Suomalaisjuurinen Sandra Luomala on saanut oppinsa lukuisilta huippuvalmentajilta

Tappioton suurlupaus Lara Boko suuntaa Suomesta Ruotsiin mestarivalmentaja Timo Nurmoksen talliin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video