Vihjeet

T86 tarjoaa taas jackpotin

Kuva: Ville Toivonen
Claes Sjöström ajaa Solvallassa kahta Ravinetin vihjeen avainhevosta, pankkia Vine Visionia ja ideahevosta Angel From Abovea.

Keskiviikon myöhäisiltojen ilo, Ruotsin T86, tarjoaa taas mahdollisuudet muhkeaan pottiin.

Jaossa on jackpot, peräti 594244 euroa bonusta täysosumille, eli sellaisella on mahdollisuus jopa 1,3 miljoonan euron pottiin. Todennäköistä on tietenkin, että iso peli päättyy ilman lunastusta, mutta yrittänyttä ei laiteta. Ideoita ainakin löytyy. Ravien aikana ei pitäisi sataa kummallakaan paikkakunnalla, Malmössä tai Tukholmassa, eli kovaa mennään edelleen. Pelin palautusaika päättyy noin kello 21.30.

Anu LeppänenOnneksi kohteisiin löytyy muutama kelpo apu, joiden varaan voi koittaa rakentaa osumaansa. Solvallassa Vine Vision (T86-2) on löytänyt taas huippuvireen. Ruuna lopetti 09,5 neljättä rataa viimeksi 600 metrin pätkän ja oli ylivoimainen. Nyt sillä voi vaikka ajaa kuolemanpaikalta, mistä se on onnistunut ennenkin. Mahdollista on myös, että tallikaveri Yieldson avaa kärkeen ja luovuttaa sen suosikille.

Kolmoskohde, joka ajetaan Jägersrossa, on melko tasoton lähtö, jossa arkiset hevoset kamppailevat keskenään, yhtä lukuunottamatta! Enjoy The Game on kilpaillut Tanskassa ikäluokkansa parhaita vastaan. Keväällä tuli vastoinkäyminen, ja tauko esti osallistumisen esimerkiksi Kriterium-karkeloihin. Oriilla on epävarmuutta, kuten nähtiin viimeksikin loppusuoralla. Se olisi kuitenkin taistellut totosijasta ja finaalipaikasta Dansk Avlslöbissä kovia hevosia vastaan ilman sitä. Nyt kuskin vaihtuminen Steen Juulista Ken Ecceen voi pitää kertoimet hyvinä, mutta se tuskin vaikuttaa lopputulokseen. Eccekin on kelpo kuski. Enjoy The Game ei aina onnistu, mutta se voi olla vaikka ylivoimainenkin tähän porukkaan - ideavarma!

Lapulle löytyy vielä kolmaskin tukipilari Peter Highness (T86-6). Ruuna on aloittanut vasta kuusivuotiaana, mutta tehnyt sen ryminällä. Toissakerralla se taisteli hyvin johtavan rinnalta. Viimeksi keulaan päästyään se oli omaa luokkaansa, ja sama toistunee tänään. Aikansa Kymi GP -voittajan Camilla Highnessin poika näyttä tavallista paremmalta aloittelevalta ravurilta.

Porukkasysteemi:

1, 4, 2 (7,10)

6 Vine Vision (5,2)

3 Enjoy The Game (5,9)

1, 7, 4, 2, 6 (9,10)

4, 6, 8 (2,1)

4 Peter Highness (9,3)

7, 2, 9, 1, 11, 5, 10, 8 (12,4)

4, 3, 2, 11, 9 (1,6)

1800 riviä - 90 euroa.

Anu Leppänen

 Avauskohteessa on kolme kovaa avaajaa, jotka ovat muutenkin hevosina jokseenkin tasaveroisen oloisia, StrangerinthenightDeep Sea ja Hector Greenwood. Jälkimmäinen on vain parin huonomman tuurin juoksun jälkeen täysin unohdettu, ja se voi aivan hyvin siis yllättää hyvältä paikaltaan.

Jos tietäisi kovissa ikäluokkaliemissä keitetyn Angel From Aboven (T86-4) pitävän keulan, sen voisi laittaa vaikka ideavarmaksi, mutta Lingbo Eivor voi olla alussa liian nopea. Silloin peli aukeaa nimetylle starttiraketille ja Pastorns Ladylle sekä Fixi Mearasille - miksei muillekin.

Olivia Cheri (T86-7) avaa kovaa ja voi vastata suosikki Franklin Facelle. Tämä avaisi kohteen mahdolisuudet vaikka superyllättäjä Ahsoka T.Dreamille, joka juoksi viimeksi Århusissa kovia vastaan ja jäi pussiin. Päätöskohteessa takarivin Fame Bokon ja Sir Henry P.Hillin mahdollisuudet riippuvat tuurista, mutta kumpikin on kovassa iskussa ja voi yllättää. Ne saivat viime kisoissaan raskaat juoksut.

Ideasysteemi:

1, 4, 2 (7,10)

6 Vine Vision (5,2)

3 Enjoy The Game (5,9)

1 Angel From Above (7,4)

4, 6, 8 (2,1)

4 Peter Highness (9,3)

7, 2, 9, 1, 11, 5, 10, 8 (12,4)

4, 3, 2, 11, 9 (1,6)

360 riviä - 18 euroa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Melkon voimaruuna auttaa liikkeelle T86-potin haussa

Toto86-jackpotvihje: Zaira del Ronco haastaa pankin

Gizmo De Veluwe laittaa liikkeelle Ruotsin 86-jackpotin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video