Vihjeet

Yhteispohjoismaisin voimin Åbyn 64-jackpotin kimppuun

Kuva: Ville Toivonen
Norjan mestarikuskin Eirik Höitomtin kolmevuotiaita ajokkeja ei saa unohtaa pelistä illan Åbyn T64-jackpotissa!

Yleensä Ravinetissä ei ole ulkomaiden arkiraveihin vihjeitä, mutta tämän illan Åbyn T64-jackpotiin tarjotaan nyt pientä vetoapua.

Kierros on jännä myös siksi, että monessa kohteessa vastakkain on ruotsalaisten lisäksi norjalaisia ja tanskalaisia valjakoita. Raveissa on hyvä taso, sillä Norjasta tulee esimerkiksi kolmevuotiaita, joilla on potentiaalia ikäluokan isompiinkin kisoihin. Jackpot voi tuottaa hyvinkin muhevan potin.

Anu LeppänenHöwings Unbeatable (T64-1) on ensimmäinen vaihtoehto pankiksi. Ruuna jäi voimissaan pussiin Eskilstunan 75:ssä ja näytti tosi hyvältä sinä päivänä. Sitä ennen niin ikään 75:ssä Jägersrossa ruuna kiersi kolmatta kuolemanpaikalle ja kesti mahtavasti totoon raskaan työnsä. Robert Bergh ajaa tunnetustin eteenpäin, ja tämän lähdön valjakko on liki voittaa vaikka jäisi johtavan rinnallekin.

Toinen pankki löytyy noista Norjan kolmevuotiaista. Easy Winner (T64-3) voitti Kriteriumin karsintansa, mutta laukkasi finaalissa, ja ori starttaa kykyihinsä nähden naurettavalla 85000 kruunun voittosummalla. Viimeksi Jarlsbergissä epäonni jatkui ikäluokan parhaita vastaan, kun Eirik Höitomtin ajokki avasi lumisateessa keulaan mutta jäi lopussa väsyvän takaa ulos kärkikamppailusta. Lupaus tosiaankin ansaitsisi pikkuhiljaa menestystä.

Anu LeppänenEirik Höitomtin toinen kolmevuotias ajokki Welcome Malcolm (T64-2) pitää ilman muuta huomioida myös illan peleissä. Myös se on lupaava, vastus on tässä arkinen ja lähtöpaikka mainio, kun Åbyssä on lopussa vielä open stretchkin - taktiset vaihtoehdot ovat monet.

Veijo Heiskasen valmennukseen hiljan siirtynyt Grace Occagnes (T64-4) ei onnistunut avausstartissaan, mutta annetaan sille vielä mahdollisuuksia. Nyt tamma on unohdettu peleissä, vaikka se on nopea ja kuuma, ja saattaa rynnätä illan lyhyen matkan reippaasti läpi.

Princess S.W. (T64-5) on kyvykäs, mutta aivan liikaa pelattu tänään. Tammalla on takamatkan sisärata, ja se kohtaakin hyviä hevosia. Viime startissa Rafale d'Inverne jäi voimussaan pussiin juuri Princess S.W.:n taake. Toisaalta Appaloosa joutui kiertämään viidettä rataa loppukaarteessa eikä saanut ymmärrettävästi enää keulaa kiinni samassa lähdössä. Hollannista Ruotsiin siirtynyt Inea Alki on esiintynyt kovissa porukoissa Keski-Euroopassa edukseen, eikä lisäksi kannata unohtaa tauluaan paljon parempaa Hickomisschampagnea.

Päätöskohteessa yllätyksen voi järjestää mm. hiljan maisemaa Tanskasta Ruotsiin vaihtanut Fighting Gehör, joka on nyt kahdesti peräkkäin jäänyt vetämättömiin selkiin lopussa.

Vihjesysteemi Åbyyn:

4 Höwings Unbeatable (1,5)

5, 6, 1, 4 (12,8)

6 Easy Winner (5,9)

3, 9, 12, 1 (6,4)

4, 7, 9, 1, 8 (10,5)

5, 6, 7, 1, 11 (8,2)

400 riviä - 40 euroa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Keskiviikkoillan "86-kookospähkinä"

Robert Bergh sai sakkoa "joukkuepelistä"

Daniel Redénin talli vei tärkeimmät kategoriat Ruotsin ravigaalassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video