Luotetaan parempaan päivään - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Luotetaan parempaan päivään

Kuva: Anu Leppänen
Viimeksi Vermossa keulasta loistanut Sue's Photo hakee taas keulavoittoa.

Jokimaan T76-kierroksen avainhevoseksi erottuu lähtönsä selvä suosikki, jonka suoritustaso heittelee arvaamattomasti.

Anu Leppänen1 Sue's Photo (T76-2) on pelaajille erittäin hankala hevonen. Ruuna on parhaimmillaan todella hyvä, mutta se ei useinkaan tee monta huippusuoritusta putkeen. Viimeksi Vermossa Sue's Photo leikitteli vastustajiensa kanssa keulasta, ja kun se on nyt varsin sopivassa seurassa ja loistavalla paikalla, se on todella lähellä koko matkan johtoa. Vaikka Sue's Photoon liittyy selkeitä riskejäkin, se jää siedettävästi pelattuna rivin varmaksi.

Anu Leppänen13 Viktor Kärppä (T76-4) on ansaitusti rivin pelatuin hevonen. Kykyoriilla on takanaan kaksi starttia taukonsa jälkeen, ja sen suoritustason luulisi nousevan edelleen. Avausstartissaan Viktor Kärppä laukkasi alkuun, mutta Teivossa se teki vahvan kilometrin kirin ja nousi ykköseksi, kun loppusuoralla johtanut Hexan Voksu kadotti ravinsa ja laukkasi. Tehtävä on nyt otollinen, ja normaalioloissa Viktor Kärppä jyrää kärkeen.

Anu LeppänenVuoden viimeinen T76-lähtö on hienotasoinen hopeadivisioona. 3 Shadow Of Brisbane on ollut kaiken aika hyvä, ja viimeksi se kamppaili mailillakin kärkisijoista, mutta sekosi laukalle juuri ennen maalia. Täysi matka on vauhtikestävälle ruunalle passeli, ja se on ansaitusti lähdön suosikki.

4 Everest de Ginai ei ole vielä voittanut Suomessa, mutta on esiintynyt vahvasti edukseen. Vermossa se näytti keulastsa pitkään voittajalta, ja sai puhtaat paperit, vaikka jäikin lopulta toiseksi. Starttiraketti suuntaa taas kohti keulapaikkaa, vaikka eturivissä on pari muutakin oikein kovaa avaajaa.Anu Leppänen5, 8, 1, 7, 11 (2, 3)

1 Sue's Photo (6, 8)

1, 14, 5, 12, 10, 7, 2 (9, 13)

13 Viktor Kärppä (4, 1)

10, 3, 8, 1, 2 (11, 6)

7, 10, 12 (2, 4)

3, 4 (2, 5)

52,50 euroa

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ohjastaja 75-avainhevosesta: "Karstulassa kävin ajamassa hiitin ja hevonen oli oikein letkeä ja hyvän tuntuinen"

T86-peli siirtyy kesäaikaan

Sheikin vauhti ja voima kaatavat esteet Pilvenmäen 65-kierroksella

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video