Kakkossuosikin kelkkaan T64:ssä - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Kakkossuosikin kelkkaan T64:ssä

Keskiviikkoiltojen kotimaisena pääpelinä on jatkossa T64. Vuoden ensimmäisellä kierroksella hypätään pelimielessä kohteensa kakkossuosikiksi jääneen Axel Foleyn kelkkaan.

Anu Leppänen5 Axel Foley (T64-5) jatkaa kovassa iskussa. Viimeksi se kiri parijonon perältä erittäin vahvasti kakkoseksi, mutta ei voinut mitään keulasta karanneelle M.T. Lara Croftille.

Nyt Axel Foley on mielenkiintoinen pelikohde, sillä se on jäämässä Suomessa kahdella voitolla aloittaneen 3 Dust Collectorin varjoon. Dust Collector on ottanut molemmissa Teivon kisoissaan varmat kirivoitot kolmannesta ulkoa ja esiintynyt vahvasti edukseen, mutta vastus kovenee nyt entisestään. Dust Collector ja Axel Foley ovat samantyyppisiä kirihevosia, ja jos Axel Foley pääsee peesaamaan Dust Collectoria, se kääntänee pelin edukseen.

Anu Leppänen6 Kashimir Mix (T64-2) palasi Kouvolassa yli yhdeksän kuukauden tauolta voittaen heti ennätyksellään. Ruuna sai hyvän juoksun johtohevosen takana, mistä se nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ja jatkoi helppoon voittoon. Kashimir Mix näytti Kouvolassa hyvältä ja parantanee saatuaan startin alle.

3 Five Finger Crawlilla ajettiin marraskuun startissa takarivistä aggressiivisesti johtavan rinnalle, mistä tamma taipui lopussa seitsemänneksi. Nyt paikka on parempi, ja Kari Savolaisen suojatti eottuu suosikin ykköshaastajaksi. 2 Callela Kickback on väläytellyt kykyjään, mutta on päässyt kilpailemaan kovin katkonaisesti.

Neloskohde on varsin mielenkiintoinen. 4 Callela Fleming palasi viime keskiviikkona positiivisesti pitkältä tauoltaan, ja ruuna on noussut varsin selväksi suosikiksi. Viimeksi se juoksi radalta 12 porukan perällä ja tuli hyvissä voimissa maaliin. Callela Fleming meni suoraan tauolta ennätyksensä, ja startti alla se parantaa varmasti selvästi.

8 Adrienne's Ami on juossut taukonsa jälkeen kaksi kertaa. Kouvolassa se veti alun tapansa mukaan lujaa ja oli tiukasti voittokamppailussa laukatessaan loppusuoralle kaarruttaessa. Lappeenrannassa se laukkasi alussa ja vielä uudelleen matkalla. Adrienne's Ami on yleensä paljon pelattu, mutta ainakin alustavasti sen peliprosentit ovat nyt jäämässä kohtuullisiksi.

Kolmas kova on 5 Ghaliya Web, joka joutui Teivossa pakittamaan taustalle ja tuli voimia tallella maaliin. Suuryllättäjiä hakevien kannattaa huomioida 2 Divo, joka juuttui viimeksi koko matkaksi kolmannelle ja kisa meni sen myötä pieleen.

Anu Leppänen11 Cyrius d'Ariane (T64-1) aloitti Timo Korvenheimon käsistä erittäin lupaavasti. Takamatkan sisäradalta startannut ranskalainen juoksi viidennessä sisällä, mistä se nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle. Kiritila aukesi vasta loppusuoran puolivälissä, ja Cyrius d'Ariane lopetti oikein vahvasti kolmanneksi. Nyt ruunalla tuskin suunnataan sisäradoille.

4 Ohikiitävä (T64-3) laukkaa lähes aina, mutta ruunan kunto on kohdallaan. Viimeksi se lähti hyvin, mutta laukkasi alkumatkasta pudoten porukan hännille. Sieltä Ohikiitävä lähti hyvissä ajoin ulkoradoille ja jäi lopulta pussiin neljännelle radalle(!!!) loppusuoralla. Jos ravi sattuisi maistumaan, Ohikiitävä on kärkitaistossa.

Anu Leppänen6, 12, 11, 1 (4, 2)

6, 3, 2 (4, 11)

1, 11, 4, 8, 14 (9, 3)

4, 6, 8, 5 (3, 2)

5 Axel Foley (3, 10)

3, 2, 9 (1, 4)

72 euroa

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Goopilla vastauksia 75-jättipottikysymyksiin

Ohjastaja 75-avainhevosesta: "Karstulassa kävin ajamassa hiitin ja hevonen oli oikein letkeä ja hyvän tuntuinen"

T86-peli siirtyy kesäaikaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video