Kuuma potti jaossa Vermossa - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Kuuma potti jaossa Vermossa

Tammikuussa kertynyt jackpot-raha jaetaan Vermon T64-kierroksella, jonka ylimmässä voittoluokassa on yli 236000 euroa ylimääräistä. Rivi rakennetaan kahden suosikkivarman varaan.

Anu Leppänen4 Nenuphar Noir (T64-3) on ollut tämän kauden starteissaan hyvä. Kauden avauksessaan se kiritti keulasta voittanutta Janis Joplin Bokoa hiljaisen matkavauhdin jälkeen hyvin, ja viimeksi voittaessaan Nenuphar Noir aloitti ja lopetti vauhdikkaasti.

Asemat suosivat Nenuphar Noiria, jonka pitäisi edetä tässä keulaan ja olla siitä vaikeasti lyötävissä. Vastustajista kyvykkäin on 11 Bluehill's Fighter, mutta sen paluu pitkältä tauolta meni pilalle alkumatkan laukkaan. Vaikka ravi nyt sujuisikin, Tom Erikssonin valmennettavalla tuskin ajetaan tässä vaiheessa kovinkaan aggressiivisesti. Nenuphar Noirilla onkin hyvä mahdollisuus päästä tekemään keulassa omaa juoksuaan.

9 Casimir Tof (T64-6) on rivin toinen luottorasti. Ruuna on esiintynyt koko ajan edukseen, ja viimeksi oli taas voiton vuoro. Casimir Tof pääsi sujuvasti toiseen pariin ulos, mistä se lähti kiriin viimeisellä takasuoralla ja leiskautti nopeasti keulaan asti. Loppusuoralla vain yksi vastustaja pysyi edes jotenkuten tuntumassa muiden jäädessä kauas taakse. Ysiradalta Casimir Tof pääsee jälleen hyviin iskuasemiin, ja suoritustason pysyessä ennallaan se on kiinni voitossa.

Kaikkiaan rivi vaikuttaa selväpiirteiseltä, ja pelit kannattaa ehdottomasti jättää sisään vain ylimpään voittoluokkaan.

Anu LeppänenIsokenkä on mielenkiintoinen koitos. 5 T.Rex (T64-5) jatkaa perushevosena, vaikka haastetta tulee oikealta ja vasemmalta. Viimeksi Talvimaljassa T.Rex eteni takarivistä keulaan ja piti kolmanneksi, kun nytkin vastassa oleva tallikaveri 4 Star Martini kiri voittoon. Viime startissaan Star Martini kiri loppua vinhasti ehtien kolmanneksi. Nyt matkana on 2100 metriä, mikä on Star Martinille etu edelliskerran mailiin verrattuna.

Mäki-Tulokkaan hevosia haastaa lähinnä sotaratsu 6 Bret Boko, joka kuitenkin on turhan ulkona, varsinkin, kun sisäpuolellakin on kovia avaajia. Juoksun juontuessa Bret Boko on tietysti aina vaarallinen.

Anu Leppänen8 Leon Coger (T64-4) on kärsinyt huonoista lähtöpaikoista eikä tilanne helpotu kasiradan myötä. Viimeksi ruunalla oli sama paikka, jolta se eteni johtavan rinnalle ja painoi matkalla liika. Matkavauhti oli raastavaa, mihin nähden Leon Coger kamppaili oikein urheasti maaliin asti. Jos juoksusta tulee inhimillisempi, Leon Coger kamppailee aivan kärjessä.

6 Klena Vito (T64-1) väläytteli nousukuntoa viimeksi Lappeenrannassa, missä se jäi lopussa aivan ajamattomaksi. Eturivissä on nyt useampia kovia avaajia, ja jos kiihdytys menee pitkäksi, Klena Vito voi rankaista lopussa. Peliosuus ei ainakaan tule olemaan liian korkea.

Anu Leppänen5, 9, 10, 8, 6 (2, 4)

6, 1, 10, 11 (9, 12)

4 Nenuphar Noir (11, 1)

3, 12, 8 (2, 10)

5, 4, 6 (2, 7)

9 Casimir Tof (2, 4)

18 euroa

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Goopilla vastauksia 75-jättipottkysymyksiin

Ohjastaja 75-avainhevosesta: "Karstulassa kävin ajamassa hiitin ja hevonen oli oikein letkeä ja hyvän tuntuinen"

T86-peli siirtyy kesäaikaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video