Ruotsin T75-jättipotin hakuun löytyy Mascate Match! - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Ruotsin T75-jättipotin hakuun löytyy Mascate Match!

Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Mascate Matchilla haetaan lauantaina uutta E3-triumfia, ja se on sopiva pankki T75-jackpotin metsästykseen. Kuva on Elitloppetin sadekelistä.

Lauantaina Ruotsin T75:ssä on mahtipotti, ja mikä melkein mukavinta, kierroksen pankki on Pekka Korven superlupaus Mascate Match Suomesta.

Täysosumille on jaossa jopa kuusi miljoonaa euroa, kun viime lauantailta piristysruisketta toteutumattomilta alavoittoluokilta jäi yli 2,7 miljoonaa. Kohteet ovat tuttuun tapaan tasaisia, ja isoon pottiin on saumaa takuulla, vaikka suosikki veisikin tammojen lyhyen E3:n miljoona kruunua Raviliiga HIFK:n tilille!

Vaikeusastetta saattaa saapua myös sateiden muodossa. Lauantaille Örebrohun on luvattu sateita, joskin sen verran pienissä määrin, ettei olosuhteiden merkittävästä vaikeutumisesta liene suurta vaaraa kuitenkaan.

Anu LeppänenMascate Matchilla ja Pekka Korvella on useimmat ässät hallussaan tähän taistoon. Tamma on nopea ja saanee keulapaikan, ja vastustajilta irronnee kunnioitustakin. Korven lupaus on näyttänyt jo monta kertaa suuret kykynsä myös Ruotsin puolella. Pekka Korpi on toiveikas menestyksen suhteen, joten ei liene syytä miettiä pankkia enempää.

Tästä pääset Korven ennakkokommentteihin.

Toisen varman haku onkin hieman haasteellisempaa. Valinta osuu oriiden ja ruunien finaaliin, jossa suosikki on jokseenkin yhtä paljon pelattu ja samalla tavalla kesänsä edennyt hevonen kuin Mascate Match. Aetos Kronos voitti mahtavalla 09-vauhtisella kirikierroksella toivottomista asemista täyden matkan E3:n. Viimeisen puolikkaan se tuli 07,5-tahtia ja rutisti vain väkisin kärkeen. Sen jälkeen oli taukoa, kuten tammojen sankarillakin ja sitten tultiin lyhyen E3:n karsintaan Bergsåkerissa, missä ori runttasi kolmannen kautta keulaan ja hallitsi. Molemmat suosikit saivat karsinnasta startit alle, ja suunnitelman mukaan parantavat vielä finaaliin!

Kolmas varma voisi olla Klass I:n erikoisen matkan 3100 metrin ryhmän Petri Puron valmennettava Burning Man. Se pääsee varsin todennäköisesti keulaan kasiradaltaankin, ja lähtörata on parantunutkin poisjäännin myötä pykälällä. Ruuna on ravin toimiessa väsymätön, ja se on samalla tasolla jatkaessaan tosi liki onnistua taas. Peter Untersteiner on sopinut tämän hevosen rattaille erityisen hyvin, mutta nyt se saa toimia vain pikkusysteemin kolmantena pankkina.

Ravinetin porukkasysteemi Örebron T75-jackpotkierrokselle:

8, 3, 9, 1 (11,5)

3 Mascate Match (1,2)

1, 2, 6, 8, 3 (5,9)

4, 1, 7, 12, 6, 3 (5,2)

8, 3, 12, 4, 7 (9,10)

3 Aetos Kronos (2,9)

2, 11, 3, 8, 9, 4, 10 (6,5)

4200 riviä - 210 euroa.

Anu LeppänenAnu LeppänenMontdore (T75-3) on mahtavassa iskussa koko ajan, mutta se on jäämässä pelissä muiden varjoon. Ori jaksaa vaikka johtavan rinnalta, kuten viimeksi nähtiin, ja se voisi jopa onnistua nappaamaan keulan, sillä sisärata ei ole Örebrossa paras paikka suosikille Vainqueur R.P.:lle, ja nopein alussa voi olla jopa Super Zantos, joka voisi antaa keulan Montdorelle.

Findus M. (T75-5) on karmeassa lyönnissä, ja voisi ehjällä juoksulla yllättää. Pitkä matka ei ole ongelma. Ruuna on jäämässä pelaamattomaksi ehkä epävarmuutensa vuoksi, mutta se ei ole ulkona.

Päätöskohteessakin mennään normaalia pitemmällä 2609 metrin matkalla. Zoko Lane viihtyy pitemmillä matkoilla, vire on löytynyt kauden kahden ensimmäisen juoksun perusteella, ja kuitenkin ruuna on jäämässä jämäosuuksille. Porukka on kova, mutta suosikit ovat kaikki hieman epävarmja suorittajia. Jos hakee megayllätystä, kannattaa mukaan laittaa vielä täysin pelaamattomaksi jäävä Legend Brodde, joka kilpailee elämänsä vedossa. Viimeksi se jäi mahtavannäköisenä pussiin.

Ravinetin ideasysteemi Örebron T75-jackpotkierrokselle:

8, 3 (9,1)

3 Mascate Match (1,2)

1, 2, 6, 8, 3 (5,9)

4, 1, 7, 12, 6, 3 (5,2)

8 Burning Man (3,12)

3 Aetos Kronos (2,9)

2, 11, 3, 8, 9, 4, 10 (6,5)

420 riviä - 21 euroa.

Anu LeppänenAnu LeppänenAetos Kronos sopii Duonkin (lähdöt 10 ja 11) varmaksi. Kakkoskohteessa onkin paljon vaikeampaa. Toki Very Kronos tuntuu kyvyiltään parhaalta, ja jos pelin laittaa painotuksia, kannattaa laittaa isoin panos sille ja ehkä hirmuvireiselle Global Undecidedille.

Kohde 1: 3 Aetos Kronos

Kohde 2: 2, 11, 3, 8, 9, 4, 10

Seitsemän yhdistelmää.

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kriteriumkarsinnat: Magical Princess palasi huimalla tyylillä ja ME-ajalla tasolleen

Loveya Fashion siirtyi siitokseen

Raviliigavarsoja kerrakseen: Piece Of Glory myös suosikkina Villimiehen karsinnassaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video