Vihjeet

Rohkeita ratkaisuja tarvitaan 64-rivissä

Kuva: Terhi Piispa-Helisten
One Direction on MT Ravinetin 64-vihjeen varma.

Derbyviikon isoimmat panostukset kohdistetaan Vermossa lauantaille, ja keskiviikkokierroksella nähdään vähän tavallisempia ravureita. Vihje rakennetaan ideahevosten varaan, ja avauskohteen suosikki varmistetaan.

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama Sunbeam hakee pääradalta kolmatta peräkkäistä voittoa, ja kyseessä on jälleen mailin ryhmäajo. Ensimmäinen osuma tuli nappijuoksulla isona yllättäjänä, mutta viikkoa myöhemmin jenkkiruuna hallitsi tapahtumia suosikkina lähdöstä maaliin.

Lähtöpaikka on jälleen mainio ja Olli Koivusen luotsaama Sunbeam jatkaa syystä suosikkina, mutta Leon Coger voi mutkistaa asioita. Emma Väreen ajokki tulee parin kuukauden paussilta kunnossa ja menohaluisena, eikä sitä kannata pidätellä liiaksi.

Mikäli vauhti menee alkumatkasta rajuksi tai lähdössä tapahtuu muuten yllättäviä asioita, vihjeen varmistusmerkit tulevat mukaan kuvaan.

Kakkoskohteena ajettava amatöörilähtö näyttää pelillisesti haastavalta. Yllätyksiä saattaa tulla sen jälkeenkin, mutta vihje kapenee kovasti loppua kohden.

Erna's King on yksi vaihtoehto pelien tukipilariksi. Se olisi ansainnut täysosuman jo viikko sitten, kun joutui kiertämään hurjavauhtisen avauskierroksen kolmatta ja toista rataa ilman vetoapua. Se tuli rehdisti loppuun asti ja kesti säästeliäämmän juoksun jälkeen lujaa kirineen La Can Star Chipin jälkeen toiseksi.

Johtopaikalle pääseminen ei ole tälläkään kertaa itsestään selvää, mutta sen onnistuessa Erna's Kingin kukistamisesta tulee vaikeaa. Kaveriksi otetaan vain torstain välistartissaan oikein hyvävoimaisen oloisena pussiin juuttunut Delightful Moment, joka hyötyisi tässä kärkihevosten kinastelusta.

One Direction on vihjeen ensimmäinen varmavalinta. Sillä ei ole tältä kaudelta vielä voittoa, mutta nyt se voi tulla, vaikka vastassa on tasaisen kova porukka. Hanna Lepistön suojatti pääsee matkaan hyvistä asemista, ja edellytykset onnistumiselle ovat olemassa. Viime viikolla One Direction ei saanut keulasta voittaneen Sultan Journeyn takaa mahdollisuutta.

Kierros päättyy 3-vuotiaiden lämminveristen Oulu Express -karsintaan, jossa vastaavissa lähdöissä toistuvasti hyvin sijoittunut Sahara Peyote juoksee koko matkan kärkipäässä ja on vahva ehdokas finaaliin. Se ottelee voitosta, jos asiat menevät sen kannalta suotuisasti.

Välissä ajetaan kylmäveristen täyden matkan ryhmä, jossa kaksi viikkoa sitten kärkikaksikon muodostaneet Siinan Tähti ja Viksu Vilivei keräävät eniten peliä. Ideahevosena vihjeeseen otetaan laukkojen lomassa hyviä vauhtivaroja esittänyt Varsova.Lähtö 1: 2 Sunbeam, 5 Leon Coger, 11 Grainfield Aiden, 7 Bertuccio (12, 3)

Lähtö 2: 2 Quite A Star, 11 Scotland Yard, 4 Janis Joplin Boko, 6 Champagne Bath, 9 Pt's Queenly, 5 Belgram Pinus, 3 White Cross Bicho (7, 8)

Lähtö 3: 5 Erna's King, 9 Delightful Moment (4, 2)

Lähtö 4: 3 One Direction (7, 5)

Lähtö 5: 1 Viksu Vilivei, 10 Siinan Tähti, 12 Mattilan Miina, 8 Varsova (4, 2)

Lähtö 6: 4 Sahara Peyote (7, 2)

4 x 7 x 2 x 1 x 4 x 1 = 224 riviä = 22,40 euroaAiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravinetin 64-varmalla riittää lahjoja ikäluokkakisoihin asti

Tuttu varma 64-pelin päätöskohteeseen - Mika Taittoselta hyvät vinkit

Iikka Nurmosella monta avainhevosta 64-lähdöissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video