Vihjeet

Nurmoksen tallista Kuuman Keskiviikon T86-tipsi

Kun Vermossa saadaan Kuuman Keskiviikon rahakas rivi selväksi, alkaa 21.30 pikatahtia etenevä naapurimaan pottipeli T86.

Illan paras tipsi tulee Timo Nurmoksen tallista: Une Etoile Gar ei ole vielä Ruotsissa onnistunut, mutta viime startti lupaa sen tapahtuvan pian, ehkä illalla.

Åbyn lähtöjä tulee säätiedotuksen mukaan haittaamaan melko reipaskin sade. Solvallaan luvataan poutaa.

Anu LeppänenAvauskohteen Highspeed Dynamite on ollut törkeän hieno kahdessa kesän startissan, ja sen valmentaja Robert Bergh jokseenkin lupasi ruunan voittavan tämän starttinsa eilisessä ATG:n lähetyksessä. Kaikki on siis varmaankin hyvin.  Lähtö on edellisä porukoita helpomman oloinen, keskipitkä matka sopii, ja voimapesällä ajettaneen aikaisin eteenpäin ja murskataan taas vatus.

Laitetaan vielä toiseksi varmaksi hieman maksavampi versio: Jorma Kontion ohjastama Un Etoile Gar (T86-8) jäi tosi voimissaan pussiin viimeksi paljon kovemmassa lähdössä, jossa Ural voitti ja mukana oli mm. St Michel -hevonen Bucks To Burn. Tässä lähdössä eturivissä on sellaisia nimiä, että matkalla nähtäneen vauhtia, ja loppusuoralla kovin voisi olla tämä kovakuntoinen tamma. Se kiri vastaavista asemista Oslo GP -päivän kakkoskisan Bjerke Cupin karsinnan ykköseksi lentämällä.

Ravinetin porukkavihjesysteemi:

2 Highspeed Dynamite (1,9)

3, 1, 10 (6,2)

3, 2, 9, 5 (4,1)

6, 1, 2 (7,4)

9, 8, 2 (1,7)

10, 4, 6, 3 (12,1)

1, 5, 2, 4, 11, 10 (12,14)

9 Un Etoile Gar (4,2)

2592 riviä - 129,80 euroa.

Anu LeppänenIdeasysteemin kolmas pankki Ornello (T86-3) on kokemattomampi, mutta tosi vahvanoloinen tapaus tämäkin. Se on laukannut ryhmälähdöisäkin pari kertaa, mutta nämä ovat tapahtuneet Berliinissä, missä ravataan myötäpäivään. Ensimmäinen laukka tuli tosin loppusuoran kamppailussa, missä paloi melko varma kaksarisija. Viimeksi Jägersrossa ei ollut ongelmia, ja ori oli ylivoimainen, ja niin se taitaa ainakin kapasiteetiltaan olla tähänkin lähtöön.

Toisaalta kolmoskohteeseen löytyisi maksava Benjamin S.H., joka viimeksi ehti maililla toivottomista asemista ykköseksi ja, joka sitä ennen oli hieno johtavan rinnalta. Kengättömyys tuntuu tuoneen hevoseen lisävaihteen.

Nurmoksella ja Kontiolla on illaksi toinenkin tipsihevonen, Indiana Boko (T86-4). Kauden alku meni pieleen liian raskaiden juoksujen takia - viime vuonna Indiana oli epäonninen Oaksin finaalissa, kun se laukkasi loppukaarteessa voimissaan todennäköisen rahasijan. Viimeksi se kiri lähelle Tammaderbyn finaalipaikkaa toivottomasta paikasta startattuuaan takarivistä. Indiana avaa lujaa, ja se on turhaan tosi vähän pelattu (alustavasti 4%).

Henna Halmeen ajokki Love No More (T86-5) on epävarma mutta onnistuessaan riittävä. Tamma jäi viimeksi tosi voimissaan pussiin. Addiction (T86-6) on spurtannut nyt kahdesti peräkkäin lopun lujaa kengittä, ja tällä kerralla Örjan Kihlströmin noustessa kärryille valmentaja Fredrik Södervallin sijaan, se tuntuu vähän pelattuna kiinnostavalta.

Seiskakohteessa voi tulla melkein mikä vaan, esimerkiksi kaksi hienoa kuolemanpaikkajuoksua tehnyt Fleur Mearas.

Ravinetin ideasysteemi:

2 Highspeed Dynamite (1,9)

3, 1, 10 (6,2)

3 Ornello (2,9)

6, 1, 2 (7,4)

9, 8, 2 (1,7)

10, 4 (6,3)

1, 5, 2, 4, 11, 10 (12,14)

9 Un Etoile Gar (4,2)

324 riviä - 16,20 euroa.Anu LeppänenVihje Päivän Duoon (Xpress lähdöt seitsemän ja kahdeksan):

Kohde 1: 1, 5, 2, 4, 11, 10

9 Un Etoile Gar

Kuusi yhdistelmää - minimipanoksella 6 euroa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mount Everestin korkuinen T86-potti?

Global Vintage hankalan 86:n loistoveto

Korven Arnie Express hoitaa osuman T86-pelissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video