Vihjeet

Forss ja Gold Narva Solängetin Toto75-suomalaistoivot

Kuva: Anu Leppänen
Björn Goop (kuvassa rattailla) uskoo Dreammokon ohjat Solängetissä Peter Ingvesille.

Örjan Kihlströmin ja Björn Goopin ajaessa Vincennesissä ja Jorma Kontion Oulussa Mika Forssille tarjoutuu todellinen näytön paikka.

Timo Nurmos uskoo Forssin ajettavaksi kaksi Toto75-suosikkia: Dixie Brickin ja Global Undecidedin. Kummassakin saattaisi olla ainesta jopa varmaksi asti.

Peter Ingves puolustaa kultadivisioonan viimevuotista voittoa Dreammokolla, ja voittosaumat hänellä on myös toisella Björn Goopin hevosella, Grandfather Billillä. Suomalaisvieras Gold Narva saa avauskohteessa rattailleen Ulf Ohlssonin.

Lue myös: Gold Narva ja Jani Ahopelto lähtevät Ruotsin valloitukseen

Anu Leppänen6 Dreammoko (Toto75-6) kilpaili alkukauden Wim Paalin tallista, mutta palasi kaksi starttia sitten Björn Goopille, jolta voitti vastaavan lähdön vuosi sitten. Esitykset ovat olleet mainioita; ensin suoranmitan voitto helpossa lähdössä ja sitten kakkossija hyvällä kirillä ja kymppiajalla lähdössä, jossa Elian Web ei iollut lyötävissä. Nyt tehtävä on sopiva, täysi matka suosii ja vastustajien kunnioitus auttanee Dreammokon suosiolla keulaan. Sisäpuolelta lähtee lujaa 4 Digital Ink, jolla annettiin viimeksi keulat pois.

Anu LeppänenMika Forss saa 2640 metrin tammatasoituksessa ajettavakseen 1 Dixie Brickin (Toto75-2), jonka voiton voi nappisarjassa ja sopivalla matkalla estää vain laukka. Viimeksi tamma marssi voittoon juostuaan päätöskierroksen kuolemanpaikalla, ja ilman maalilaukkaa se olisi voittanut edellislähdönkin Axevallan Toto75:ssä. Laukkoja Dixie Brickille on kyllä tullut ennenkin, eikä volttilähtö ole sille etu, mutta ykkösrata sitä vastoin on. Paalulta kukaan tuskin lähtee edes haastamaan suursuosikkia vaan kaikki halunnevat sen selkään. Keulapaikan pidettyään Mika Forss saa määrätä tahdin ja johtaa maaliin saakka.

Anu LeppänenPronssidivisioonassa (Toto75-5) voidaan nähdä yllätys, koska todennäköisin keulahevonen 4 Cobourg Hanover antoi keulasta viimeksi mailillakin hieman periksi ja suosikki 5 Mr Clayton J.F. uhkaa jäädä sen rinnalle. Muista suosikeista 3 Grandfather Bill taas tuntuu keulariippuvaiselta, ja 1 Corroded voi jäädä sisäradalle pussiin.

Jos kenttä kääntyy lopussa, Tammaderbyn karsinnoissa hurjan juoksun lähtölaukan jälkeen tehnyt 12 Flaming Ace Sisu kirii ravilla voittotaistoon. Peliprosenttejaan todennäköisempiä menestyjiä ovat myös 7 From The Mine (myöhään kiritilaa viimeksi ja toissa kerralla 08-lopetus), 10 Final Dream (pussissa kahdessa viime startissa) ja 9 Hossiana Boko (sijoitusta parempi pitkä kiri viimeksi).

Hopeadivisioonan ”ikitipsi” 10 Eder Bob (Toto75-7) lopetti viimeksi hänniltä kovempaa kuin voittaja Ural ja sitä seurannut 8 Eldorado B. saamatta koskaan kunnolla kiritilaa. Nyt takarivistäkin saattaa saada mahdollisuuden, kun 4 Weekend Fun jäi samassa lähdössä niin hyvävoimaisena pussiin, ettei sillä välttämättä lasketa Mika Forssin ajamaa suosikkia 3 Global Undecidedia suosiolla keulaan. Sen aloitus hopeadivisioonassa oli pronssin hirmujuoksuihin nähden iso pettymys, ja siihen nähden kannatus on nyt yläkantissa. Kakkossuosikki 11 Very Kronos taas on luonnikas ja epäonnistumisaltis hevonen, vaikka viimeksi keulassa hyvin toimikin ja voitokkaasti tauolta palasikin. Lopussa suht koht kaikki oli lisäksi pelissä.

Anu Leppänen5, 2, 1, 9, 6 (4,3)

1 Dixie Brick (12,7)

6, 12, 2, 4, 7 (10,8)

6, 14, 2, 10, 4 (3,12)

5, 1, 12, 7, 9, 10 (3,4)

6 Dreammoko (3,5)

3, 4, 11, 10 (12,8)

3000 riviä – 150,00 euroaAiheeseen liittyvät artikkelit

Ison potin metsästykseen Mantorpissa?

B.B.Terje T. tulee Norjasta ja yllättää Ruotsin 75:ssä

Martin De Bos naulaa Ruotsin T75:n

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video