Vihjeet

Keskiviikkoillan T86: kuinka saisin rikki kookospähkinän?

Anu Leppänen
Halmstadilaisvalmentaja Laura Myllymaan tallin Taiga Woodland on illan T86-pankki. Vermon Kuninkuusraveissa 2017 Myllymaa pääsi juhlimaan hoitajana Edward Alen Suomen mestaruutta.

Keskiviikkoillat tarjoavat huippuraviurheilua Vermon jälkeenkin, kun Ruotsin T86:ssa on mahdollisuuksia vielä vaikka mihin.

Varsinkin tänään isokin potti on mahdollisuuksien rajoissa, sillä kierros on melkoinen haaste - aivan kuin ei melkein aina olisi? Lisämausteen asiaan tuo mahdollinen sadekeli. Ainakin Jägersron raveissa Ruotsin eteläpäässä ennuste lupaa vettä taivaalta illalla. Peli sulkeutuu taas syksystä alkaen kello 21.30 Suomen aikaa ja ratkeaa pikatahtiin puolessatoista tunnissa.T86 on peli, jossa monet suosikit ovat aivan liikaa pelattuja, koska vaikeassa pelimuodossa etsitään varmoja vähän liianin innokkaasti. Näin on tälläkin viikolla, kun esimerkiksi Marcello Wibb (T86-7) kohtaa kovia hevosia, mutta on silti alustavasti yli 70%:sti pelattu.

Avauskohteen M.T.Insider on tällaisten pikapyrähdysten erikoishevonen, ja voisi olla vaikka pankki. Sen sisäpuolella on kovia avaajia, mutta ori on sittenkin niin räväkkä alussakin, että eiköhän se keulan nappaa, ja silloin on Jägersrossa jo enemmän kuin puoli voittoa plakkarissa.

Samoin kiihdytykseen ratkennee kolmoskohde, jossa Taiga Woodland maistuu varmaksi asti. Laura Myllymaan valmennettava on hirmuisen nopea, ja se on mennyt keulasta mahtavasti. Lyhyt matkakin on plussaa. Muista pelihevosista Get Ready On Tour ei riitä nopeudeltaan alkumetreillä ja hirmuvireinen Cassiopeia starttaa suosikin ulkopuolelta, joten asetelmatkin ratkaisevat. Cassiopeia voisi vaikka päästä Taigan perään sisäradalle, ja tuota kaksari voisi kannattaa yrittää.

Victory Topline (T86-4) ei ole alustavasti alipelattu, mutta se on hyvin todennäköinen voittaja hyvänä avaajana sopivalta paikalta erittäin sopivassa seurassa amatöörilähdössä. Timo Nurmoksen valmennettava saa kolmannen pankkimerkinnän.

Ravinetin porukkasysteemi:

5 M.T.Insider (4,3)

5, 3, 1 (8,4)

6 Taiga Woodland (7,1)

4 Victory Topline (11,6)

5, 7, 9, 8, 4, 2 (6,3)

2, 7, 3, 6 (8,5)

2, 3, 1, 8, 7, 5 (6,4)

1, 4, 3, 8 (10,7)

1728 riviä - 86,40 euroa.Kun Marcello Wibb on karmean ylipelattu, löytyy seiskakohteesta luonnollisesti paljon edullista pelattavaa. Breidabliks Cognac maistuisi joltain muulta paikalta jättipaljon kolmella prosentillaan, mutta se ei avaa lujaa. Hevosena jälkimmäinen ei takuulla häviä tässä lähdössä millekään - ei liioin Magic Happens, jonka hidasteena on taas kasirata. Infinitus jäi voimissaan pussiin K.G.Bertmarks -finaalissa ja Inertial onnistuu nykyvireessään kohta jossain.

Päätöskohteen ykkönen Cesar F.C. on myös alustavasti käsittämättömästi lukemassa kolme prosenttia. Ruuna avaakin hyvin ja se on iskussa. Viimeksi tuli iertämistä kuolemanpaikalla ja sitä ennen ruuna kohtasi paljon kovemmat hevoset Derbyn karsinnassa. Rohkeimmille Cesar F.C. voisi olla vaikka ideavarma tai ainoa merkki päätöskohteeseen Päivän Duossa.

Musique d'Inverne (T86-6) onnistuu pian jossain. Se oli turhan kovilla uransa alkuvaiheessa ikäluokalhdöissä. Tauon jälkeen on ajettu ylinätisti, jotta tamma innostuisi taas, ja viimeksi se näytti todella hyvältä saadessaan myöhään tilaa. Se avaakin lujaa ja on lähellä pärjätä jo tänään sopivassa seurassa, eikä peliosuus säikäytä (alustavat 13%).

Ravinetin ideasysteemi:

5 M.T.Insider (4,3)

5, 3, 1 (8,4)

6 Taiga Woodland (7,1)

4 Victory Topline (11,6)

5, 7, 9, 8, 4, 2 (6,3)

7, 2 (3,6)

2, 3, 1, 8, 7, 5 (6,4)

1, 4 (3,8)

432 riviä - 21,60 euroa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Magic Happens näyttää keskiviikkoillan 86-tien

Betting Rebel on 86-illan ankkuri

Saksalaisruuna T86:n pankkina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video