Vihjeet

William Pine keskiviikon 64-ideana

Tapio Perttusen valmentama 7-vuotias William Pine ei ole tämän kauden seitsemässä kilpailussaan sijoittunut kertaakaan kahden parhaan joukkoon, mutta tauon jälkeiset kolme starttia ovat kertoneet kunnon olevan mallillaan. Kovissa lähdöissä juoksun onnistumisella on vain ratkaisevan iso merkitys.

William Pine pääsee auton takaa hyvin liikkeelle, mutta kun avauspuolikkaat ovat taittuneet 1.06,5:n ja 1.08:n kyytiä ja sisäpuolella on ollut yksi tai useampi vähintään yhtä nopea lähtijä, asiat eivät ole menneet toivotulla tavalla.

Viime torstaina William Pine oli mukana Suur-Hollola-ajon alkukilpailussa, jossa se jäi takarivin lähtöpaikalta parijonon hännille. Seabiscuit paineli kärjessä tasaista 12,5:n kyytiä, eikä tehtävä ollut taustalta kadehdittava. William Pine joutui viimeisen kaarteen lopulla nousemaan viidennelle radalle asti, jolloin sen vauhti hukkui ja samalla kiristä lähti paras terä.

Vermon keskiviikon toisena Toto64-kohteena ajetaan mailin pyrähdys, jonka sarjamääritys istuu William Pinelle lähes täydellisesti. Kiihdytys nousee isoon rooliin, sillä johtoon päästessään William Pine saattaa pystyä kympillä alkavaan tulokseen.Vihje jää hinnaltaan edulliseksi, kun Sheikki kelpaa William Pinen ohella tukipilariksi ja kahteen muuhun kohteeseen tulee kumpaankin kaksi merkkiä.

Pääradalla reilun kuukauden sisään jo kolmesti onnistunut Sheikki ei ole enää kaukana suomenhevosten parhaimmistosta. Se kohtaa hieman aiempaa kevyemmän vastuksen ja kiertää voittoon vaikka vaativammallakin reissulla, kunhan selvittää kriittiset alkuhetket ravilla.Rodun toisena lähtönä ajetaan kierroksen päättävä Marttilan tammasarjan avoin mailin ryhmä. Harvakseltaan starttaillut Huimariina erottuu paperilla omaan kastiinsa, mutta sillä tähdätään Powerparkissa juhannuksena ajettavaan tammakisaan, jossa voittaja kuittaa 15 000 euroa.

Parhaaseen vireeseen voi olla siten hieman matkaa, ja vihjeeseen tulee varmistuksena Sokru, joka tuntuisi kilpailevan tasaisen vahvassa kunnossa.Kierros enemmän on matkaa lämminveristen rahasarjassa, jossa Ypäjä Louvre ja Better Boss kamppailevat tiukimmin voitosta. Vaikka ne voivat ottaa yhteen jo alkumatkasta, ne tuskin väsyttävät toisiaan liiaksi.

Lähtöä aiemmin starttaava Uccio kelpaa varmaksi kaikkein pienimpiin peleihin. Sinänsä hyvä sisäradan paikka ei ole sen kohdalla  paras, sillä se tuskin pystyy pitämään kaikkia ulkopuolellaan alussa.Lähtö 1: 10 Sheikki (8, 4)

Lähtö 2: 3 William Pine (2, 6)

Lähtö 3: 1 Uccio, 7 Lily's Star, 2 Silver Wing, 5 Lassic Point, 3 Ulk Delle Selve (4, 9)

Lähtö 4: 2 Ypäjä Louvre, 3 Better Boss (5, 9)

Lähtö 5: 8 First Revenge, 1 Exaudio Vici, 6 Cragganmore, 11 Dark Defender, 2 Hola Alejandro (14, 7)

Lähtö 6: 4 Huimariina, 2 Sokru (5, 1)

1 x 1 x 5 x 2 x 5 x 2 = 100 riviä = 10 euroa

Lähtö 4: Ypäjä Louvre ja Better Boss voivat ottaa yhteen jo alkumatkasta. Kovaluokkaisten hevosten mielenkiintoinen matsi.Lähtö 6: Sokru on nousemassa tammaparhaimmistoon. Vastassa on Huimariina, mutta Sokrun voitto ei saa yllättää.Lähtö 1: Sheikki on tasaisen vahvassa vireessä. Kykyjä riittää kovempiinkin lähtöihin.Arto Hammarin ohjastama Sheikki tulee Vermoon vakuuttava voitto alla. Kuva: Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravinetin 64-varmalla riittää lahjoja ikäluokkakisoihin asti

Tuttu varma 64-pelin päätöskohteeseen - Mika Taittoselta hyvät vinkit

Iikka Nurmosella monta avainhevosta 64-lähdöissä

Gallup
Uusin TalkKari
Katso video