Kansainvälinen Kymi GP huipentaa Kouvolan 75-kierroksen - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Kansainvälinen Kymi GP huipentaa Kouvolan 75-kierroksen

Kuva: Antti Savolainen
Kuvassa Harper Hanoverin loppukurvissa keulaan kurkottava Handsome Brad (15) on Kymi GP:n ennakkosuosikki.

Huipputasaisessa Kymi GP-kilpailussa voittaja kuittaa peräti 100 000 euroa palkintorahaa. Suomea edustavat Chief Orlando ja Next Direction.

Chief Orlando pääsee matkaan numerolla kaksi, joten viimeisissä kilpailuissaan vakuuttanut ruuna voi venyä vaikka kisan voittajaksi. Next Direction pääsi Elitloppet-finaaliin ja kilpailee nyt bravuurimatkallaan. Copenhagen Cup-kisan voittaja Handsome Brad on nakutellut tasaisesti 11-tuloksia täydellä matkalla, eikä sitä ole helppo kukistaa.

Välähdys on kierroksen suurin suosikki. Kajaanissa ori teki hienon juoksun, mutta hylättiin maaliintulon jälkeen. Kotiradallaan Välähdys pyyhkäisee suoraan keulaan, eikä jätä muille mahdollisuuksia.Club Nord Chip kilpailee toisessa kohteessa. Antero Vesterisen tamma sai treenata talven terveenä ja kilpailee hienossa kunnossa.

”Oikea etujalka ei viime talvena reagoinut ja tammaa pystyi valmentamaan täysipainoisesti. Se kehittyi talven aikana ja on aloittanut kauden mainiosti. Mikkelissä tamma ei älynnyt vastata ulkoa tuleville ja jäi kolmanneksi. Lahdessa loppukaarteessa oli pieni häiriö, eikä hevonen saanut lopussa enää rytmiä päälle. ”

Vesterinen lähtee Kouvolaan luottavaisena.

”Tamma lähtee auton takaa lujaa ja keulasta olisi tarkoitus kokeilla. Hevonen on erinomainen kaarrejuoksija, joten tiukat kurvit eivät ole meille haitta, ehkä päinvastoin. Ilman kenkiä kokeillaan pitkästä aikaa. Vastus on sopiva, eikä voittokaan yllätä. Tamma on hieno hevonen ja sen kanssa on nautittavaa työskennellä”, jutteli Vesterinen.

Lähtö 1 6,1,4,5 (7,3)
Lähtö 2 3 Club Nord Chip (7,5)
Lähtö 3 8,6,1,7,15 (14,5)
Lähtö 4 4 Välähdys (7,1)
Lähtö 5 4,6,1,5,12 (2,3)
Lähtö 6 2,1,6,8,3 (10,4)
Lähtö 7 1,9,2 (3,5)

1500 riviä x 0,05e = 75 euroa

Anu Leppänen

Lähtö 4: 4 Välähdys. Kotiradan ylpeys, kuninkuuskilpaan valmistautuva Välähdys, on saanut startteja kroppaansa ja parantaa pikku hiljaa.Lähtö 2: 3 Club Nord Chip. ” Tamma lähtee auton takaa lujaa ja keulasta olisi tarkoitus kokeilla. Hevonen on erinomainen kaarrejuoksija, joten tiukat kurvit eivät ole meille haitta, ehkä päinvastoin", Antero Vesterinen ennakoi.

Antero Vesterinen luottaa Club Nord Chipin mahdollisuuksiin. Kuva: Ville Toivonen

Lähtö 5: 2 Merit. Viimeksi keulasta vakuuttanut tamma juoksee Kouvolassa kengät jalassa.Lähtö 1: 1 Jack Vader. Hyvän lähtöpaikan pitkästä aikaa saanut ruuna kilpailee huippuiskussa ja ilman kenkiä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kouvolan lauantain kohokohtia kuvina

Kymi GP:n voittajan riemu ja muiden jälkipelit videolla

Kymi GP:ssä luvassa espanjalaista väriä kärkipäähän?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video