Vihjeet

Räjäyttääkö Harri Kotilainen 75-pankin Lumi-Masilla?

Kuva: Anu Leppänen
Harri Kotilaisen Lumi-Masi on valmis haastamaan Fiilingin Härmässä.

Nordic King -kylmäveriottelun voittaja kuittaa 50 000 euroa kahisevaa. Pekka Lilbackan ideoima kilpailu on tänä vuonna kansainvälisempi kuin koskaan. Puolet osallistujista on Ruotsin ja Norjan kylmäverisiä mm. Elitkampen-voittajaTangen Haap on mukana.

Jokivarren Kunkku, Välähdys ja Costello ovat pitäneet suomenhevosten mainetta yllä aina kun Härmässä on ravattu suurista seteleistä. Viime kesänä Costello tekaisi kilpailuennätyksen 19,3aly ja jätti edellisvuoden sankarin Välähdyksen kakkoseksi. Molemmat loistavat nyt poissaolollaan, mutta tasoa riittää silti.

Pauli Raivion Tähen Toivomus alkaa vertyä kesän lämmössä. Lihaksisto toimii ja ori on hyvin todennäköinen keulahevonen. Se avasi Porissa 16-vauhtia ja voitti silti helposti. Killerillä viimeksi voitto ei ollut uhattuna missään vaiheessa.Harri Kotilainen vie Härmään kaksi mielenkiintoista hevosta. Curakao on huippukunnossa, mutta vastus on kova.

”Hevonen on iskussa ja lähtee lujaa voltista. Kajaanissa se jäi pussiin ja Teivossa menetettiin peli heti lähdössä. Se kierteli toisen kierroksen ulkoradoilla 14-vauhtia ja tuli rehdisti perille. Sijat 3-4 on mahdollisia, tietenkin johtavan takaa se voisi jopa haastaa suosikit.”

Lumi-Masi aloitti kautensa Kuopiossa hyvällä esityksellä.

”Masilla nitkahti etu vuohinen Kuopion startissa ja siksi sitä ei liikuteltu terävästi ennen Seinäjokea. Siellä se juoksi avovehkeillä, eikä saanut itsestään kaikkea irti. Hevonen parantaa varmasti otteitaan Härmään ja uskon sen pystyvän 23-tulokseen. Kovia on taas vastassa, mutta tämäkin on saanut terävyyttä ja vauhtia lisää viime kaudesta. Sopivalla selkäjuoksulla se pystyy yllättävän korkealle”, kertoi Kotilainen.

Toto75-vihje

Lähtö 1: 11 Råger (6,3)
Lähtö 2: 7,11,3,9 (10,12)
Lähtö 3: 9,8,3 (2,11)
Lähtö 4: 4,6 (2,1)
Lähtö 5: 3,6,7,11,12 (4,2)
Lähtö 6: 12,10,2,11 (4,1)
Lähtö 7: 1 Tähen Toivomus (2,4)

480 riviä x 0,05e = 24 euroa

Anu Leppänen

Toto75-1 11 Råger. Jouni Miettisen käsissä uudelleen syttynyt ori kulkee voitosta voittoon hienolla tyylillä. Kahlaa nopeasti läpi sarjojen.


Toto75-7 12 Tangen Haap. Elitkampen-voittaja arvottiin ikävälle paikalle, josta ei ilman muiden epäonnea voi voittaa.Toto75-4 6 Lumi-Masi. Harri Kotilaisen suojatti parantaa viimeisestään, kun sai startin alle. Lähtee lujaa ja pystyy pätkällä kukistamaan kaikki.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ensikertalaiset veivät kuningatarkisan kärkisijat – Vanhoilla tähdillä riitti jossiteltavaa

Kuningatarkisasta kaikkien aikojen jännitysnäytelmä – Antti Tupamäki: ”Tympäsee jonkun verran”

Harri Kotilainen Liisan Tulilinnusta: Happi loppui

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video