T86-jackpot: Peter Untersteiner ja Björn Goop taisteluparina - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

T86-jackpot: Peter Untersteiner ja Björn Goop taisteluparina

Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Björn Goop, 44, on ruotsalaisen, pohjoismaisen ja eurooppalaisen raviurheilun kultapoika.

Tämän keskiviikon T86-kierros ratkotaan Åmålin kesäradalla 676 434 euron jackpotin kera.

Päärooleihin nousevat Peter Untersteiner ja Björn Goop, joilta löytyy suurimmat suosikit lähes kaikkiin lähtöihin. Molempien peliprosenteissa on tosin havaittavissa ”nimimiehen lisää”.

Åmålin 800 metrin radalla kannattaa muistaa, että 105 metrin mittaisella loppusuoralla on vaikea ehtiä kovin kaukaa kärkeen. Sinne taas pääsee liukkaimmin auton takaa radoilta 4-6, jotka ovat parempia kiihdyttää kuin rata 1.

Anu Leppänen3 Lucifer Lane (T86-7) on juokssut koko kevään kivenkovissa T75-kultadivisioonissa ja muissa kovissa lähdöissä, ja vaikka totosijat loistavat poissaolollaan taulussa, kunnossa ei ole moittimista. Viimeksi ori tuli vailla kiritilaa maaliin juostuaan 3. sisällä ja lopettaen puolikkaan alta kymppiä. Toissa kerralla se taipui alun johdon jälkeen lopussa hirmukuntoisen Racing Mangen kyydistä 2640 metrin matkalla, ja 18.5. Gävlessä se jäi 3. sisälle umpipakettiin. Nyt se varustetaan viime starteista poiketen kokolapuilla sillä ajatuksella, että 1 Poet Brolinen ja 6 Star Advisor Jolin ratkottua kovassa avauksessa keulapaikan kohtalon se olisi haettavissa ”toisessa aallossa”. Jos se onnistuu, Lucifer Lanesta tuskin tullaan ohi, mutta tarvittaessa ori tulee kyllä takaakin.

Anu LeppänenKahdeksan lähdön pelissä tarvitaan apuvarmojakin. 10 Short In Cash (T86-8) loisti kaudenavauksessaan Solvallassa, mutta viimeksi Mantorpissa se ei päässyt voltin viitosradalta kunnolla vauhtiin ennen kuin laukkasi kohti ensimmäistä kaarretta mentäessä. Uusi laukka hännillä viimeisellä takasuoralla pilasi pelin lopullisesti. Tähän lähtöön Short In Cash on luokaltaan muita selvästi kovempi ja kiertää ravilla kaikki. Autolähtö ja takarivin lähtöpaikka auttanevat ravilla lähtemistä.

4 Very Many Legs (T86-1) sai viimeksi hiillostusta keulassa ja taipui kolmanneksi. Nyt Peter Untersteiner saanee määrätä tahdin mieleisekseen, jos keulaan pääsee, ja paikan pitäisi olla tarjolla. Muista nopeista avaajista 1 C.R. Nobless ei ole edellisissä keulajuoksuissaan täysin vakuuttanut, ja kautensa avaavalla 3 Navy Bluella ajettaneen paluustartti nätisti.

Anu Leppänen1 Stumne Lunan (T86-4) taulu ei paljon lupaa, mutta tallikommenttien perusteella parempaa on luvassa. Norjalaistamma hukkasi kuntonsa ja ravinsa viime kauden lopussa ja on siksi kilpaillut tällä kaudella vain kerran. Harjoituksissa se on kulkenut nyt kuitenkin niin mallikkaasti ja vauhdikkaasti, ettei menestys yllättäisi – varsinkaan, kun Carl Johan Jepson saa kahden hevosen paalulta automaattisesti keulat ja keulapaikka on Åmålin radalla puoli voittoa.

Kristian Lindbergin talliin palannut 13 Edidny (T86-6) avasi kautensa lupaavasti nimenomaan Åmålissa. Lindberg ajoi kiltin juoksun 3. sisällä ja kärki pääsi viimeisellä takasuoralla karkuun kun sisärata ei vetänyt. Loppua Edindy kiri kuitenkin hienosti ja ehjti maalikuvaan kakkossijasta. Takamatkan juoksuradalta startti alla lienee nyt luvassa aktiivisempi ajo, ja lisätehoja kiriin haetaan vetolapuilla. Kun suosikkien 10 Joe Martinin ja 3 Zolo Sensationin peliprosenteissa on tuhdisti Goop- ja Untersteiner-lisää, Edindy on edullinen T86-merkki.

Anu LeppänenT86-1: 4 Very Many Legs (3,8)
T86-2: 3, 10, 5, 8, 7, 12 (1,2)
T86-3: 5, 1, 3, 4, 6, 8 (9,2)
T86-4: 8, 1, 5 (7,4)
T86-5: 1, 2, 8, 13 (12,14)
T86-6: 13, 4, 3, 10, 5 (6,1)
T86-7: 3 Lucifer Lane (1,4)
T86-8: 10 Short In Cash (2,6)

2160 riviä – 108,00 euroa

Anu LeppänenAiheeseen liittyvät artikkelit

Pelaajien sihti kohdallaan – taas kolme suurvoittoa Suomeen

Päivän ravit: pottitehtailu jatkuu Ruotsin illassa

Päivän ravit: Solvallan ja Åbyn T86:ssa vuorostaan jättipotti

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video