Kuuman keskiviikon varmat T64:en heti alussa - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Kuuman keskiviikon varmat T64:en heti alussa

Vermon keskiviikkopelissä jaetaan kuukauden vaihduttua taas tavallista enemmän rahaa. Ylimmän voittoluokan jakosummaan lisätään kesäkuun aikana kertynyt hieman yli 120 000 euron potti.

Kierroksen aloittavassa kylmäveristen mailin ryhmässä starttaava 8 Kujanpään Jyräys erottuu luottohevoseksi. Se ravasi juhannuksen alla Mikkelissä ennätyksensä 21,8a, vaikka joutui taivaltamaan pääosin toista rataa ilman vetoapua, eikä tehtävä tunnu ainakaan vaikeammalta.

Lähtöpaikka on eturivin uloimpana, mutta Ville Tonttilan ajamalla oriilla on silti hyvä mahdollisuus edetä johtopaikalle jo avauspuolikkaan aikana.

4 Humun Humu pääsee sisäpuolelta kiihdyttävistä vastustajista parhaiten liikkeelle, eikä 14-vuotias ori ole enää parhaiden päiviensä vedossa.

"Humun Humu on tosi nopea startista ja maili käy sille hyvin, että täytyy tietenkin koittaa sitä sen lähtönopeutta hyödyntää", ohjastaja Emma Väre pohtii.

"Petrin (valmentaja Petri Fredin) kanssa täytyy vielä puhua ennen lähtöä, mitä toiveita hänellä on, mutta Kujanpään Jyräys on ollut niin hyvä, että lähtökohtaisesti sille ei ole järkeä lähteä vastaamaan."Viimeisessä Toto64-kohteessa Emma Väreellä on myös oma valmennettava 1 Rose Coger, joka aloitti hänen käsissään yllätysvoitolla. Iäkäs tamma paineli mailin Amerikkalaisessa illassa ennätysaikaansa 12,1a, joka riittää pitkälle keskiviikon päätöskohteessa.

"Rose Coger palautui tosi hyvin startista ja on ollut kauhean iloinen.

Mitään negatiivista ei ole", Väre kertoi.

"Viimeksi se oli selässä laiska, mutta lähti siitä sitten terävästi. Luulen, että aika viime tingassa tehdään päätökset siitä, ajetaanko keulasta vai lasketaanko joku eteen. Siinähän on hyviä hevosia ulkopuolella, mutta Rose Coger on ollut keulastakin ihan hyvä, eikä ole poissuljettua, että keulasta ajettaisiin."

"Viimeksi oli vähän epävarmat fiilikset ja lähdettiin vaan ajamaan sellaista testistarttia. Se tuli korvat kiinni maaliin, ja kyllä siellä vielä jonkin verran oli varaakin", hän kertaa.Kohteessa 2 numero 7 Cavalier kelpaa Kujanpään Jyräyksen ohella toiseksi varmaksi. Harri Koivusen tallin 4-vuotiaalla ei ole tältä kaudelta vielä yhtään voittoa, mutta se teki viime viikolla alun laukan jälkeen hienon esityksen ja kohtaa nyt tosi sopivan oloisen vastuksen.Kolmen kilometrin kisaan eli kolmoskohteeseen uhrataan eniten merkkejä. Kolmesti peräkkäin voittanut 2 Redemption jäi Vieremän perjantaisessa välistartissa tasaisella suorittamisella neljänneksi. 

Timo Korvenheimon tallista Suomessa debytoiva 4 Vertigo Lux on tauolta jonkinasteinen arvoitus taustavoimilleenkin.Lähtö 1: 8 Kujanpään Jyräys (11, 4)

Lähtö 2: 7 Cavalier (15, 14)

Lähtö 3: 2 Redemption, 4 Vertigo Lux, 11 Three Dee Nodo, 14 Valiant Dream, 12 Roofer, 8 Hola Alejandro, 5 Almost One Year (9, 3)

Lähtö 4: 3 No Limit Star, 1 Smiley Match, 9 Queen Of Pirates (2, 11)

Lähtö 5: 3 William Pine, 6 Madrid, 8 Starzinner, 2 Pascha Tilly, 7 Zo Zo Hoss (1, 4)

Lähtö 6: 4 Mark More, 3 Tanpopo, 1 Rose Coger, 9 Yank Match, 11 Johnny Flame (6, 2)

1 x 1 x 7 x 3 x 5 x 5 = 525 riviä = 52,50 euroa

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

MT Ravinetin 64-varmalla riittää lahjoja ikäluokkakisoihin asti

Tuttu varma 64-pelin päätöskohteeseen - Mika Taittoselta hyvät vinkit

Iikka Nurmosella monta avainhevosta 64-lähdöissä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video