Italialaisoriit halkaisevat T86-pähkinän - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Italialaisoriit halkaisevat T86-pähkinän

Illan T86-kierros on kivikova pähkinä. Palkintona voi olla suurvoitto.

T86 ratkaistaan Lindesbergin kesäradalla. Keskellä Ruotsia sijaitsevalla ravipaikkakunnalla on tänään ennusteen mukaan sateetota, mutta vuodenaikaan nähden vilpoista.

Kierrokselle löytyy kaksi maistuvaa varmaehdokasta, mutta ne tulevat tositarpeeseen, sillä muut kohteet ovatkin sitten sitäkin kiemuraisempia. Onneksi sentään monessa kohteessa, esimerkiksi päätöskohteessa, pärjää kolmella. Fossens Wally, Mattie ja Livi Memory tuntuvat eri sarjan hevosilta tähän tammalähtöön, ja juoksuasetelmat ratkaisevat niiden kesken.

Illan tilanteen tekee herkulliseksi se, että varmistuslähdöissäkin on parissa tapauksessa iso suosikki. Ne tuntuvat kuitenkin melkoisen väärin pelatuilta, kuten tässä pelimuodossa usein käy. Varmoja haetaan puoliväkisin, ja monet pelaajat päätyvät samoihin, vaikka ne eivät niin erityisen todennäköisiä olisikaan. Suurvoitto häämöttää  siis jälleen kerran. Osuuko sellainen näihin vihjeisiin, onkin sitten jo eri juttu?

Anu LeppänenVincero Gar (T86-4) on alkukauden näyttöjensä perusteella ylikylän hevonen tällaiseen kisaan, ja korkea prosentti tuntuu aiheelliselta. Toki se laukkasi Bjerkessä viimeksi Jorma Kontion ajamana, mutta tuttu kuski lienee nyt etu, sillä kyseinen hevonen vaikuttaa olevan hieman erikoinen tapaus ajo-ominaisuuksiltaan. Ehjällä juoksulla sitä ei oikein herkästi saa häviämään, ja vähän hutejahan tälle valjakolle on tullut, joten varmaksi vaan!

Toinen todella todennäköinen voittaja on myös italialaisori, Valter Vald nimeltään (T86-3). Se tulee Petri Salmelan valmennuksesta, ja on ollut hyvä kaikkiin kolmeen starttiinsa tästä tallista. Ensin se jäi johtavan rinnalle, mistä tsemppasi hyvin. Sitten ori avasi ensin keulaan, sitten juoksi johtavan takana, mistä joutui karkeasti häirityksi ja menettui sauman kärkihevosen haastoon siinä. Kakkonen tuli tuolloin siltikin helposti, ja viimeksi ori voitti aivan pystyyn. Tuntuu, että se on mennyt starttien myötä eteenpäinkin, ja illan tehtävä tuntuu erittäin sopivalta. Salmelan uusi värväys voi mennä hyvinkin korkealle ylemmäs sarjoissaan.

Ravinetin porukkasysteemi Lindesbergiin:

5, 1, 7 (2,6)

6, 8, 7 (2,1)

7 Valter Vald (5,4)

4 Vincero Gar (1,5)

8, 9, 6 (3,14)

1, 2, 8, 4, 12 (7,10)

1, 4, 5, 3 (7,9)

5, 4, 8 (10,2)

1620 riviä - 81 euroa.

Anu LeppänenAnu LeppänenAvoimessa lähdössä tauolta palaava Canari Match (T86-7) tuntuu liikaa luotetulta. Se on lähellä menettää keulan Ajlexes Cubanolle. Lähtöön löytyy maistuva melkein pelaamaton hevonen hyvällä paikalla, Unique Juni (2% alustavasti). Se on näyttänyt riittävänsä tällaisissa porukoissa, mutta tasaisen kova vauhti on edellytys pärjäämiselle. Sellaisella se on välillä pärjännyt näissä jopa johtavan rinnalta, joten kannattaa huomioida tamma pelissä!

Katja Melkon tallin Cool On Photos (T86-6) on nyt paljon tauluaan parempi, eikä sitä kannata unohtaa. Tallikaveri Elian Web sen sijaan on huonolta lähtöradaltaan tuurin varassa.

Robloxia (T86-2) on melko saletti keulahevonen ainakin ensiksi, ja se kannattaa ottaa mukaan. Tamma jäi viimeksi pussiin johtavan takana ja sitä ennen prässäsi tiukasti johtavan ulkopuolella.

Wingmaster (T86-1) on selvä ykköshevonen avauskohteessa. Ori kesti raivoisan kovan vauhdin toista rataa viimeksi hienosti. Nyt ei ole Attraversiamon tasoista menijää mukana, ja Wingmaster ansaitsisi tällaisessa porukassa nyt voiton hyvien esitystensä jatkoksi.

Ravinetin ideasysteemi Lindesbergiin:

5 Wingmaster (1,7)

6, 8, 7 (2,1)

7 Valter Vald (5,4)

4 Vincero Gar (1,5)

8, 9, 6 (3,14)

1, 2, 8 (4,12)

4, 5, 3 (1,7)

5, 4, 8 (10,2)

243 riviä - 12,15 euroa.

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Santtu Raitala hyppää Makethemarkin kärryille Kouvolassa – seuraavaksi ori suuntaa Mikkeliin

Mika Forss ja Antonio Tabac sinetöivät myöhäisillan Ruotsin 75:n

Vaggerydissä ainekset taas huimaan 86-pottiin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video