Stosprintern-finaali jackpot-kierroksen helmenä Halmstadin Toto75-kierroksella - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Stosprintern-finaali jackpot-kierroksen helmenä Halmstadin Toto75-kierroksella

Veijo Heiskanen juhli Zizoun Norjan V75-voittoa elämänkumppaninsa Henna Halmeen ja osaomistaja Ensio Mäntylän kanssa kaksi viikkoa sitten Bjerkessä. Kuva: Jari-Pekka Rättyä

Tämän viikon Toto75-kierros ravataan Halmstadissa. Halmstadissa vietetään radan ykköstapahtumaa Sprintermästaren-viikonvaihdetta, mikä päättyy lauantain T75-karkeloihin. Peliaika päättyy tuttuun tyyliin kello 17.20.

Nelivuotiaiden tammojen sprintterimatkalla ravattava Stosprinternin finaali on jälleen kerran todella tasainen koitos. Suosikiksi on pelattu Kevin Oscarssonin karsintavoittaja Zeta Wise As, mutta takarivistä kovan haasteen koittaa heittää Felicity Shagwell, joka näyttelee pelimielessä suurta roolia jackpot-kierroksella. Lisärahaa lauantain T75-kierroksella on yli 1,9 miljoonaa euroa!

Anu Leppänen


NoLimitJimMit (T75-2) palasi voittoisasti kaviourille pitkän tauon jäljiltä. Conrad Lugauerin suojatti tiedetään todella kovaluokkaiseksi menijäksi, joka pystyy nousemaan sarjoissa korkealle. Startti kropassa kuntokäyrä on tuskin ainakaan alaspäin, ja ruunan todennäköinen juoksupaikka on keulassa, mikä olisi kova etu Halmstadin ”lentokenttäradalla” mailin matkalla.

Anu Leppänen


Felicity Shagwell (T75-6) on luokaltaan varmaankin lähdön paras menijä, vaikka tamma
karsintakakkosen johdosta takariviin joutuikin. André Eklundhin suojatti juoksi karsinnassa keulassa, mistä hevonen joutui tyytymään kakkossijaan Zeta Wise Asin spurtatessa lopussa ohitse. Nyt tehtävästä tulee erilainen, mutta vasta viidennen startin tälle vuotta juokseva hevonen on vaarallinen, jos kärki sortuu kaahottelemaan matkalla. Alle kymmenen prosentin peliosuudella tamma on mielenkiintoinen haku tälle kierrokselle.

Anu Leppänen


Zizou (T75-1) ei ole kierroksen tasaisimman kohteen todennäköisin voittaja, mutta alustavalla viiden prosentin peliosuudella mielenkiintoinen haku. Viimeksi Bjerkessä Henna Halmeen ajokki oli
oikeastaan Oslo Gp -viikonlopun ainoita takaa kirineitä voittajia. Keulapainotteisella Oslon radalla ori kiri hienosti kuudennesta ulkoa komeaan voittoon. Sitä ennen hevonen oli Klass II -finaalissa neljäs, mutta ei ollut siihen edes parhaimmillaan. Keskipitkä matka suosii voimanpesää ja kentän kääntyessä on Zizou vaarallinen vastustajilleen.

Modern Love (T75-4) ansaitsisi pian voittaa jossain. Vaikea ja tasainen tammalähtö on pelattu
tasaisesti, mutta siitä huolimatta markkinalta on jäänyt huomaamatta Modern Loven hurja nykyvire. Kengittä ajosta hurjasti hyötyvä tamma ei ollut viimeksi parhaimmillaan kengillä, mutta siitä huolimatta hevosen esitystä ei pääse moittimaan. Toissa kerralla tammalla reissutettiin johtavan rinnalle, mistä hevonen kamppaili sitkeästi perille. Sitä ennen Modern Love otti komean voiton, ja vaikka muutama huti sen jälkeen onkin tullut, ei tamman vire ole mihinkään kadonnut. Alustavalla kolmen prosentin peliosuudella tamma on erittäin kiinnostava!

He’s A Diffacolt (T75-5) arvottiin parhaalle mahdolliselle lähtöpaikalle. Nopea starttari saanee hyvän juoksun lähellä kärkeä esimerkiksi johtavan takana, mistä ori on yllätysvalmis. Toissa kerralla Solvallan pronssidivisioonan finaalissa hevonen pommitti keulaan ja jatkoi johtavan takana, mistä hevonen tsemppasi neljänneksi. Viimeksi Kalmarissa hevonen juoksi sisärataa pitkin, mistä ori kiri hienosti tilat saatuaan. Alustava neljän prosentin peliosuus on liian vähän!

Ravinetin porukkavihjesysteemi:

1, 8, 4, 5, 6, 9, 11 (7, 12)
2 NoLimitJimMit (10, 7)
6, 3, 10, 4, 8 (2, 1)
4, 6, 9, 3, 1 (15, 14)
3, 1 (6, 12)
2, 10, 6 (1, 3)
1, 6, 10 (9, 7)
3150 riviä = 157,50 euroa

Anu LeppänenToni Sarkama

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Grand Slam Lindesbergissä ja Elitloppetin rata-arvonta

Pyhän ravit: Vaggerydissä GrandSlam75 - Tanskassa poliisi kielsi ravit

Eddie The Eagle ja Zizou T86-vihjeen pankeiksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video