Toto75-vihje: Maaottelun makua Laivakankaalla - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

Toto75-vihje: Maaottelun makua Laivakankaalla

Kuva: Ville Toivonen
Turno Di Azzurra juoksee lauantaina ensimmäisen starttinsa Nurmosten tallista. Ori tykitti kaksi vuotta sitten Oslon Energima Cupin voittoon Örjan Kihlströmin ajamana.

Tornio tarjoilee virkistävän erilaiset Toto75-lähtölistat. Hevosia ja ohjastajia kokoontuu rajan pintaan niin etelästä kuin pohjoisesta, niin Suomesta kuin Ruotsista ja Norjasta. Totutusta poiketen ravirivi alkaa rakentua vasta illalla.

Vihjepyydyksen pankki on kolmannen kohteen voimamies 7 Exaudio Vici.

Team Ojanperän menestysjoukkueen jäsen on löytänyt mahtavan menoilon alku-uran haparoinnin jälkeen. Santtu Raitala suunnannee ajokillaan jälleen johtoon.Raviehtoo päättyy lämminveristen rataennätyskokeeseen – Laivakankaan ennätys on 12,3.

Keulaan lataava toissavuotinen suomenmestari 2 Edward Ale on selvä suosikki, mutta koska ruunan voittosaldo on tämän kauden osalta edelleen nollilla, poimitaan Tiina Koskisen treenattavalle yksi seuralainen.

Ossi Nurmoselta debytoiva 9 Turno di Azzurra on äärimielenkiintoinen tapaus. Näyttävä ori on menestynyt kivikovissa koitoksissa ympäri Eurooppaa. Suomen ensi-ilta ei sujunut keväällä odotetusti, mutta siihen oli selityksensä.

”Omistajan tallissa oli ollut tuohon aikaan liikkeellä tautia, eikä Turno di Azzurra ollut normaali”, valaisee valmentaja.
Maaningan mahtimiehen treeniin ori tuli pari kuukautta sitten.

”Hevosella on iso moottori ja hyvä potku. Ori on terve ja tuntuu letkeälle. Jännä nähdä, mitä se saa lauantaina aikaan.”
Nurmonen ottaa auliisti vastaan haastajan roolin.

”Edward Alen kuuluu olla suosikki. Turno di Azzurra voi olla vielä vähän tukkoinen, mutta kyllä ori kannattaa huomioida peleissä.”Nurmosen tallin toinen tykki on kakkoskohteessa kisaava voittokone 8 Roberto Diver.

”Ruuna on saanut keljun lähtöradan. Kunto pitää edelleen, mutta Roberto Diver ei ole päässyt aikoihin mielipaikalleen keulaan tekemään omaa juoksuaan.”

Roberto Diver kykenee salama-avaukseen.

”Taktiikka on kuskin käsissä. Keulan se saisi varmasti tuoltakin, mutta millä hinnalla?”

Koska Torniossa ravataan illalla kello 17 alkaen, Ravilauantain tv-lähetys alkaa kello 18.15 kanavalla 26.

Toto75, lähtö 5: Viime vuonna Torniossa juhlinut norjalaisjyrä Myr Faksen on ahtaalla hirmuvireisten suomenhevosten kanssa.Toto75, lähtö 3: Exaudio Vicillä on pitkän matkan voittamiseen vaadittavaa voimaa.´Toto75, lähtö 1: Warre on osoittanut vahvaa virettä, vaikka tulostaulussa ei voittoja näykään.

Toto75-vihjeet

Lähtö 1: 11,7,10,2 (6,3)

Lähtö 2: 1,8,2,3,5,4 (10,9)

Lähtö 3: 7 Exaudio Vici (13,4)

Lähtö 4: 8,7,2,6 (12,10)

Lähtö 5: 3,2,13,14,5 (8,6)

Lähtö 6: 7,8 (2,10)

Lähtö 7: 2,9 (7,5)

1920 riviä x 0,05 euroa = 96 euroa

Anu Leppänen

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mascate Match on Antti Teivaisen käsissä 75-varma

Ravihistorian ensimmäiset Kavioliiga GP:t 75-rivissä

Kymenlaakso-ajo jälleen huippu mielenkiintoinen 75-kohde

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video