64-tukipilarit kilpailevat isoilla numeroilla - Vihjeet - MT Ravinetti
Vihjeet

64-tukipilarit kilpailevat isoilla numeroilla

Vermon keskiviikkopelissä jaetaan täysosumien kesken vuoden suurin potti, kun edellisiltä viikoilta kertyi yli 236 000 euroa lisättäväksi kuukauden ensimmäisen Toto64-kierroksen ylimpään voittoluokkaan.
Ville Toivonen
Risto Airaksinen luottaa, että Anything For You voi haastaa 64-varma Better Bossin.

Vihjeessä luotetaan tuttuihin nimiin. Credit To Love ja Better Boss ovat juhlineet pääradalla tämän vuoden aikana useampaan otteeseen ja kelpaavat haastavista lähtökohdista huolimatta varmoiksi.

Sanna Kuusimäen valmentama Credit To Love on tehnyt tasaisen varmaa jälkeä jo pitkään. Se aloittaa täydessä kuudentoista hevosen tasoitusajossa takamatkalta takarivistä, mutta sarjamääritys istuu täydellisesti ja 2600 metrin kilpailumatka suosii sitä.

Vastustajista erottuu Fuscus H.L., joka on painellut täyttä matkaa 1.15:n pintaan. Se saa etumatkaa ja on johtoon päästessään kova luu, mutta pienikin hapuilu kääntää vaakakupin heti Credit To Loven puolelle.

Better Boss on hävinnyt syyskauden aikana ainoastaan Atupemille. Se nauttii kunnioitusta ja saattaa päästä etenemään sujuvasti johtoon asti, vaikka kiihdyttää matkaan uloimmalta paikalta.

Vastustajista vain Anything For You tuntuu sellaiselta, jolle suosikin selkä ei ehkä kelpaisi. Se ei ole kuitenkaan nopeimpia avaajia ja tuskin pystyy pitämään kaikkia kilpakumppaneita kiihdytyksessä ulkopuolellaan.

Better Bossin valmentaja Iikka Nurmonen tuntee hyvin myös Anything For Youn, sillä hän on ajanut Risto Airaksisen valmennettavaa syksyn aikana ja ajoi myös sen viimeisimmän hiitin sairastauon jälkeen.

"Kavion kanssa oli vähän ongelmia, ja sitten täytyi tähystää, kun tuli limaa. Se sai lääkekuurinkin, mutta liikkeessä se on koko ajan ollut. Välillä oli ajopaikatkin kovana, niin sai samalla siinä sellaisen jarrukärrykuurin", Risto Airaksinen kertoo.

"Jokimaan hiitillä testattiin jenkkikärryjä. Iikka ajoi viimeisen tuhannen vähän reippaampaa, ja se oli kyllä todella hyvän näköinen. Sillä sen ilmoitinkin mukaan. Iikan hevonen on vakuuttanut, mutta hyvä on tämäkin. Miten siinä juoksu sitten luonaa? Nyt saisi ainakin sisäratajuoksun, ja sillähän on hyvä spurtti sitten."

Tammatähti aloittaa kierroksen. Callela Lisbeth piti kolme viikkoa sitten sisäradalta johtopaikan ja on nytkin siinä onnistuessaan kiinni voitossa.

Toisen kohteen suosikki My Ways Not Yours ja kylmäveristen kolmen kilometrin kisan ideahevonen Intoiivari ovat myös vaihtoehtoja pienempien pelien tai hajotussysteemien varmoiksi.

T64-vihjeet:

Lähtö 1: 1 Callela Lisbeth, 3 Stoneisle Ocean, 7 Willow Pride, 2 Spirit Squad (8, 4)

Lähtö 2: 4 My Ways Not Yours, 1 Dont Press Send, 3 Glamour Arioso, 10 Local Time (6, 11)

Lähtö 3: 16 Credit To Love (2, 12)

Lähtö 4: 6 Intoiivari, 9 Mellun Myrsky, 7 Karlo, 10 Virin Vihtori, 3 I.P. Vapari, 2 Suloviima, 13 Vennelmon Varma, 12 Tuviker (1, 4)

Lähtö 5: 11 Bring Me Brodde, 8 Bluebird Nash, 4 Fernando Vixi, 3 Stoneisle Mustang, 1 Yeezuz, 2 Lovely Secret (5, 9)

Lähtö 6: 8 Better Boss (1, 3)

4 x 4 x 1 x 8 x 6 x 1 = 768 riviä = 76,80 euroa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettavat heti vahvoilla Vermon Toto65:ssa.

Papan hevosmäärä puolittui – kevät toi uuden harrastuksen

Positiivisesti kauden aloittanut Hetviina 64-varmana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video