Vihjeet

Tiukka uusinta: Shadow Of Brisbane haastaa T.Rexin Jokimaalla

Harri Koivusen tallista suunnataan Toto75-kierrokselle viiden hevosen kanssa.
Terhi Piispa-Helisten
T.Rexiä ohjastaa nykyisin Iikka Nurmonen eikä Mika Forss. Kahtena peräkkäisenä lauantaina ruuna on ollut selvä Kavioliigan ykkönen.

Vermossa Olli Koivusen ohjastama Shadow Of Brisbane pääsi hallitsemaan kilpailua keulapaikalle. Kiivaassa lopetuksessa urallaan jo 42 voittoa napannut ruuna jätettiin tylysti kakkoseksi.

”En ymmärrä, kuinka kukaan saattoi tulla lopussa ohitse. T.Rex oli vain Vermossa selityksittä parempi. Mun ajokki tuli tosi rehdisti maaliin saakka ja jatkaa huippukunnossa. Selkäjuoksulla ruuna kirii lopun älyttömän kovaa. Mun mielestä se on meidän tallin paras voittosauma”, Olli Koivunen sanaili.

Koivusen tallin Ricocone epäonnistui viimeksi Ruotsin ravipyhätössä Solvallassa.

”Solvallassa oli kesärata ja Ricocone tuntui siellä erityisen hyvältä. Juoksu meni vain täysin pieleen. Oli vetämättömiä selkiä edessä ja vapaata tilaa saatuaan se vielä laukkasi. Hevonen ei lähde erityisen lujaa, mutta asiallisesti kuitenkin. Mikäli Jokimaalla on hiekkapintainen rata, eikä pitkiä hokkeja tarvita, se pystyy olemaan kärjessä”, jatkoi Koivunen.

”Target Kronos tuntui käteen mainiolta hevoselta. En ihmettele yhtään, että se on joskus mennyt 09-vauhtia. Menestysmahdollisuuksia on mahdoton veikata."

"Selene Lune lähtee verkkaisesti matkaan ja jää alussa hännille. Se olisi parhaimmillaan tiiviillä starttirytmillä, joten nyt voi olla vaikea yltää voittoon saakka. Trot Kronos oli Harrin mukaan asiallisen tuntuinen Vermossa. Paikka on tasaiselle avaajalle ihan hyvä”, kertoi Olli Koivunen tallin muista hevosista.

Capo on toisen kohteen perusmerkki. Ikäluokkansa huippua kolkutellut ruuna on 5-vuotiaana elämänsä kunnossa.

Viime syksynä Killerin Kasvattajakruunu-välierässä edelle jäivät vain Ronaldo Malibu ja Lewis Ale. Viimeksi se kärsi niukan tappion, mutta esitystä ei sovi lainkaan moittia. Kovan vastuksen voi heittää vauhdikkaasti kiihtyvä ja jenkkikärryt taaksensa saava Santo Grial.

Viikon väistö

Toto75, lähtö 2: Whogonow

Viimeksi ravi katosi maalisuoralla pahoin. Vastus kovenee tuntuvasti.

Viikon idea

Toto75, lähtö 3: Hambo

Toto75, lähtö 3: Hambo

Joensuussa pitkältä tauolta palannut ori teki pitkän ja sitkeän kirin ulkoradoilla. Taisteli kakkosesta 25-vauhtisessa lopetuksessa.

Uutisen otsikkoa on korjattu kello 8:58: lämminveristen päälähtö lauantaina ei ole osa Kavioliigaa.

Toto75-vihjeet

  • Lähtö 1: 6 Välähdys (2,10)
  • Lähtö 2: 5,7 (2,3)
  • Lähtö 3: 6,11,10,12,8,2 (9,15)
  • Lähtö 4: 7,9 (2,6)
  • Lähtö 5: 11,9,4,1 (3,2)
  • Lähtö 6: 7,6,8,3 (5,1)
  • Lähtö 7: 10,4,3 (9,2)
  • 1 152 riviä x 0,05 e = 57,60 e

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Amazing Warriorissa 75-varman ainesta

MT Ravit: "Nooh, kyllä niillä pitää välillä pikkasen päästääkki!"

Joensuun 75-kierroksella jo keväinen tuulahdus

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video