Vihjeet

Puolet 64-kohteista kylmäverisille

Vermon keskiviikkoisella Toto64-kierroksella ei kilpaile tällä kertaa yhtään sellaista hevosta, joka ansaitsisi yli puolet lähtönsä pelimerkeistä. Päätöskohteen suosikki Syneri tuntuu todennäköisimmältä voittajalta ja kelpaa sen vuoksi varmaksi vihjeeseen.
Terhi Piispa-Helisten
Sahara Sandstorm ja Henri Bollström ovat viidennen 64-lähdön avainvaljakko.

Alvar Hem kukisti Synerin kaksi viikkoa sitten, kun pääsi kirimään 2600 metrin kisassa sisäradalta. Viimeisen kilometrin kolmatta ja toista rataa ilman vetoapua kiertänyt Syneri ei pystynyt maalisuoralla vastaamaan sen iskuun.

Osat vaihtuivat viisi päivää myöhemmin Turussa, jossa Syneri johti ykköspaikaltaan alusta loppuun. Rinnalle edennyt Alvar Hem piti paineissaan tempoa, joka tuntui lopussa sen jaloissa.

Keskiviikkona ratkaisevin vaihe taitaa olla heti alussa. Syneri ei ole aina täysin yhteistyöhaluinen, mutta onnistuessaan se lähtee auton takaa vauhdikkaasti ja edennee jälleen johtopaikalle, josta sitä on vaikea syrjäyttää.

Kohteet jakautuvat rotujen kesken puoliksi. Toisesta ryhmäajosta vihjeeseen otetaan vain Montsan Vippi ja Tosi Voima, jotka kohtasivat edellisen kerran kuun alussa Vermon Toto75-päivänä. Suotuisan juoksun reipastahtisessa kilpailussa saanut Tosi Voima kiri silloin voittoon, mutta Montsan Vippi suoritti myös rehdisti toiselta radalta ilman vetoapua. Sitä edellisen ja sen jälkeisen kilpailun Montsan Vippi on voittanut nytkin ohjissa olevan Santtu Raitalan ajamana.

Alin sarja on tasoitus, jossa Jouni Miettisen tallista voittoja napsinut Aika-Valtti on 40 metrin takamatkasta huolimatta vahvoilla. Tehtävä on kuitenkin selvästi haastavampi kuin Porin perjantaisessa välistartissa, jossa Aika-Valtti pääsi etenemään sujuvasti toiseen pariin ulos ja erkani johtaneen Ferdinandin laukattua omille teilleen.

Juha Utala tuo lämminveristen kohteisiin kaksi mahdollista menestyjää. Five Finger Crawl on avauskohteessa pelaajien perusmerkkejä, mutta Lord Ivar voi jäädä kolmen kilometrin kisassa aika vähälle huomiolle.

"Five Finger Crawl ei ole tehnyt ihan sellaista oikein huonoa starttia ollenkaan ja on pitänyt tietyn tasonsa. Viimeksi se pääsi keulaan ja voitti, eikä se edelliskerrallakaan kauaksi jäänyt. Se jatkaa ihan hyvässä kunnossa ja pitää lapulle näprätä tässäkin lähdössä", Juha Utala neuvoo "Lord Ivar on ollut kahteen viimeiseen tosi hyvä", Utala huomauttaa.

"Siinä on Korvenheimolla varteenotettava kaksikko, mutta yritetään pistää hanttiin. Keulasta se on parhaat juoksut ainakin mun aikana tehnyt, mutta täytyy katsoa, lähdenkö ajamaan heti eteenpäin. Se on juossut tätä matkaa ja mun mielestä joskus voittanutkin. Kun sillä on fiilis kohdillaan, se ei ole siitä matkasta kiinni."

T64-vihjeet:

Lähtö 1: 5 Five Finger Crawl, 2 Feeling Classy, 11 Bean Dead Cert, 9 Firemaker, 10 Want To Wheels (1, 3)

Lähtö 2: 14 Aika-Valtti, 3 Ferdinand, 6 Murustella, 1 Lentävä Rols, 10 Villikuti (4, 9)

Lähtö 3: 1 Montsan Vippi, 6 Tosi Voima (7, 9)

Lähtö 4: 16 Deangelo, 15 M.T.Master Don (1, 5)

Lähtö 5: 8 Sahara Sandstorm, 10 Hazelhen Hermes, 4 Lord Ivar (5, 6)

Lähtö 6: 3 Syneri (1, 6)

5 x 5 x 2 x 2 x 3 x 1 = 300 riviä = 30 euroa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Positiivisesti kauden aloittanut Hetviina 64-varmana

Selene Lunen vauhtikestävyys puree Vermossa 64-varmana

Suosikkien varaan tehdään kapea 64-systeemi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video