Sienisalaatti
Sienisalaatti kuuluu monen joulupöytään.
4 dl suolasieniä
pieni punasipuli
1 dl ranskankermaa
2 rkl majoneesia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 tl sitruunamehua
1 rkl tuoretta ruohosipulia
0,5 tl mustapippuria
Liota suolasieniä vedessä noin kahden tunnin ajan, kunnes ne maistuvat mielestäsi sopivan suolaisilta. Valuta ja puristele ylimääräinen vesi sienistä pois. Hienonna sienet.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita loput ainekset kulhossa, lisää sipulisilppu ja sienet. Anna sienisalaatin maustua noin 15 minuuttia. Tarkista suola.
Vinkki! Voit valmistaa sienisalaatin täysin kasvipohjaisena eli vegaanisena. Käytä silloin maitotuotteiden sijaan kaura- tai soijapohjaisia tuotteita ja valitse kananmunaton majoneesi.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Tiedätkö, missä avattiin Suomen ensimmäinen pizzeria? Kebab tuli kaveriksi vasta myöhemmin
- Sekaruokavalio on palannut suomalaisten lautasille: ”Lihan välttäminen on laantunut”
- Söin täällä: Sisustukseltaan hurmaava tamperelaisravintola kompastuu mauttomaan annokseen
- Muhkeat pannukakut paistuvat rapeareunaisiksi pannulla – nappaa resepti talteen
- Parsakaalisosekeitto
- Aarre | Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään