Maksalaatikkojäätelöä ja katkoviivat makkaroihin – näin kuluttajia vedettiin nenästä aprillipäivänä - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Maksalaatikkojäätelöä ja katkoviivat makkaroihin – näin kuluttajia vedettiin nenästä aprillipäivänä

Suomen Latu ilmoitti piilottaneensa metsiin 88 000 muoviämpäriä.
HK, Saarioinen / Pingviini
HK haluaa helpottaa grillaamista merkkaamalla viiltojen paikat grillimakkaroihin. Jälkiruuaksi maittanee maksalaatikkojäätelö. Suomen Latu ilmoitti piilottaneensa metsiin 88 000 muoviämpäriä.

Lihatalo HK lanseerasi huhtikuun 1. päivänä kauan kaivatun uutuuden. Camping-grillimakkaroihin on merkitty katkoviivat kohtiin, joihin tehdään viillot.

"Saamme joka kesä paljon kysymyksiä siitä, mihin kohtaan makkaraa viillot olisi hyvä tehdä. Valmiit katkoviivat makkarassa on nyt iso apu tähän pulmaan, iloitsee HKScanin Suomen markkinointi- ja tuotekehitysjohtaja Anne Terimo yhtiön tiedotteessa.

Toinen tämänpäiväinen elintarvikerintaman tuoteuutuus on maksalaatikko-rusina-jäätelö. Se on syntynyt Saarioisten ja Pingviinin yhteistyönä.

Valio puolestaan ilmoittaa valmistaneensa erän Aura-juustolla maustettua maitoa. Nam!

Tornion Panimo julistaa uskaliaasti aloittavansa alkoholijuomien kotiinkuljetukset, lainsäädännöstä viis.

"Pienpanimot ovat ennennäkemättömässä pulassa ja täysin eriarvoisessa asemassa ulkomaisiin kilpailijoihinsa nähden. Kansalaistottelemattomuus on keino nousta epäoikeudenmukaisuutta vastaan ja sen me aiomme nyt tehdä", Tornion Panimon toimitusjohtaja Kaj Kostiander sanoo aprillipäivän tiedotteessa.

Ulkoilujärjestö Suomen Latu puolestaan tiedottaa kätkeneensä metsiin 88 000 muoviämpäriä ulkoilijoiden etsittäväksi.

“Ämpäreitä on turha etsiä Nuuksion porteilta tai maakuntien suosituimmilta laavuilta. Koska ulkoilun määrä on lisääntynyt valtavasti pandemian aikana, ämpärit on piilotettu sellaisiin lähivirkistysmetsiin, joissa ei ole normaalisti kovin paljon ihmisiä ulkoilemassa”, painottaa Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson.

Ämpärit saatiin lahjoituksena helsinkiläiseltä kauppakeskukselta, jota on kohdannut koronaviruksen myötä asiakaskato.

Muokattu 2.4. klo 16.14 lisäämällä Valion ja Tornion Panimon aprillipilat. 3.4. klo 6.13 korjattu juttuun maksalaatikkojäätelö.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Somemyrsky taivutti Oululaisen – Reissumies-eväsleivän sianliha vaihtuu saksalaisesta kotimaiseksi

Palkittu elintarvikealan yritys on kymmenkertaistanut työntekijöidensä määrän seitsemässä vuodessa – "Luomulle ja luonnontuotteille on oikeasti kysyntää"

Korona lisäsi kotikokkailua, mutta suosikkiruokien kärjessä keikkuvat vanhat tutut

Atrian logo menee uusiksi – brittiläisen toimiston kanssa tehty uudistus alkaa näkyä kuluttajille elokuusta lähtien