Ruoka

SOK hallintoneuvoston puheenjohtaja Ässäpäivistä: "Lähtökohtana on se, että meidän toimiva johto toimii hyvien tapojen mukaisesti"

Ruoka 13.10.2017

SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja ei ole omien sanojensa mukaan kuullut tapahtumaan liittyen yhtään poikkipuolista sanaa.


SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja ei ole omien sanojensa mukaan kuullut tapahtumaan liittyen yhtään poikkipuolista sanaa.

SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Pikkarainen ei halua kommentoida S-ryhmän Ässäpäivien tapahtumia.

MT kertoi aiemmin tänään perjantaina, että moni paikalla ollut hämmentyi tilaisuudessa, kun S-ryhmän kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu heijasti valkokankaalle HKScanin toimitusjohtaja Jari Latvasen kuvan. Tuolloin viesti oli se, että "ruokafirmojen itkemisen on loputtava".

Pikkarainen kieltäytyy kommentoimasta tilaisuuden tapahtumia vedoten siihen, että hän oli sen aikaan reissussa. Näin ollen hän ei tiedä, mitä tilaisuudessa on tapahtunut.

"Lähtökohtana on se, että meidän toimiva johto toimii hyvien tapojen mukaisesti", Pikkarainen suostuu kuitenkin toteamaan.

SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja ei ole omien sanojensa mukaan kuullut tapahtumaan liittyen yhtään poikkipuolista sanaa. Kaikki hänen korviinsa kantautunut palaute on ollut positiivista.

Lue lisää:

"Viesti oli, että itkemisen on loputtava", S-ryhmä nosti halpuutuksen arvostelijat tikun nokkaan

Aiheeseen liittyvät artikkelit