Espoo vaihtoi kotimaiset jauhelihapihvit saksalaisiin tuontilihapyöryköihin: Helsinki ja Vantaa kirivät ohi lihan kotimaisuusvertailussa
Helsingin kaupungin palvelukeskuksen käyttämästä lihasta kotimaista on 80 prosenttia.
Osaston luetuimmat
- Trendikkäät murskakurkut valmistuvat alle vartissa – juhlista kurkkuviikkoa herkullisella reseptillä
- Voiko D-vitamiinia saada liikaa, jos ravintolisän käyttöä jatkaa kevätauringossa? Tutkija kertoo, miksi virallinen saantisuositus on varsin maltillinen
- Söin täällä: Kokkolan vanhakaupunki tarjoaa historiaa ja ruokaelämyksiä, mutta onko 26 euroa liikaa hampurilaisateriasta?
- Yle uutiset | Heikki Hurstia syytetään terveysrikoksesta
- Luulitko sinäkin, että sulhaspiirakka on pieni karjalanpiirakka? Väärin! Kosiomiehille paistettiin Karjalassa ihan toisenlaisia piiraita
- Yle uutiset | Vanhuksille tuodaan kylmää ruokaa satojen kilometrien päästä – Lea Uusi-Penttilä ei suostunut ateriapalvelun muutokseen
- Peston valmistaminen kotona on helppoa – peittoaa kauppojen valmispestot varmasti