Ruoka

Söin täällä: Ahvenanmaan tunnetusta pubiravintolasta saa kevyttäkin ruokaa

Tarjolla on usein kalaruokia, kuten nahkapuolelta rapeaksi paistettua ahventa.
Kalan kanssa sopii mainiosti yhteen hunajaolut sekä olut, jossa on vivahdus limeä.

Ahvenanmaan tunnetuimman panimon Stallhagenin ravintolasta saa muutakin kuin makkaraperunoita. Tarjolla on usein kalaruokia, kuten nahkapuolelta rapeaksi paistettua ahventa ja lohipastasalaattia. Yleensä listalla on myös jokin kasvisvaihtoehto, kuten kasvispihvit.

Toki sitä makkaraakin löytyy, pubiravintolassa kun ollaan. Seuralaisen valitsemassa annoksessa oli parin lihaisan makkaran lisäksi kevyesti paistettuja perunoita miedolla sinappikastikkeella. Annos oli koristeltu raikastavilla herneenversoilla, punakaaliraasteella ja salaatinlehdillä.

Ruokiin on luonnollisestikin yhdistettävissä suositusoluet. Kalan kanssa esimerkiksi sopi mainiosti yhteen hunajaolut sekä olut, jossa on vivahdus limeä.

Tunnelmallisen pubin tiloista näkee keittiön puolelle ja panimokierroksiakin järjestetään. Kesäisin punamullatussa puutalossa sijaitsevan Stallhagenin terassi levittäytyy laajalle ja lavalla saattaa soitella bändi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Asuntomessuilla syödään kotimaista broileria ja ruotsalaisia lihapullia

Luovan yrittäjän keittiössä valmistuu rohkeita kokeiluja

Söin täällä: Kelpoa kotiruokaa Susihukkasessa

Tuotekehittäjä uskoo: Härkis-tuotteista on nähty vasta alku