Ruoka

Kaslink Grüne Wochesta: Jymymenestys meille!

Ruoka 10.02.2019

Kaurajuomien ja -välipalojen valmistaja piti osallistumista Grüne Wocheen hienona. Suomi pääsi loistamaan.


Jaana Kankaanpää
Kouvolalaisvalmistaja maistatti Kaslinkin kaurajuomaa ja -välipaloja.

Kouvolalainen Kaslink maistatti kaurajuomia ja -välipaloja. Sen tavoitteena oli lisätä Aito-kauratuotteiden vientiä Saksaan, missä sillä oli ennestään jo kaurajuoma parissa luomukaupassa ja kaurajuoma Barista Berliinin alueen kahviloissa. Luova johtaja Juha-Petteri Kukkonen oli tyytyväinen messuihin.

1. Messut olivat meille jymymenestys, niin kuluttajilta saadun palautteen perusteella, kun myös medianäkyvyyden osalta. Oli hienoa nähdä, kuinka Suomi ja suomalaiset yritykset tulivat huikeasti esille messuilla.

2. Vientiponnisteluja kannattaa jatkaa. Olemme avaamassa pian Amazon-verkkokauppaa.

3. Paikallinen media oli erittäin kiinnostunut kaurasta. Berliner Zeitung -lehti valitsi Aito Kauravispin viiden innovatiivisimman uutuustuotteen joukkoon messuilta. Itse pääsin kättelemään Japanin maatalousministeriä.

4. Tuotteitamme on jo myynnissä saksalaisissa luomuketjuissa. Myyntityö jatkuu, mutta osallistuminen ensi vuoden messuille on vielä auki.

Lue lisää: Juha Marttila: MTK:n miljoonille saatiin vastinetta Berliinin messuilta

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT