Atrian nurminaudan entrecote valittiin maailman parhaaksi pihviksi - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ruoka

Atrian nurminaudan entrecote valittiin maailman parhaaksi pihviksi

Voitto tuli jo toistamiseen World Steak Challenge -kilpailussa Dublinissa.
Atria
Suomalaisesta nurminaudasta valmistuu maailman paras pihvi, totesivat irlantilaiset kilpailutuomarit.

Atrian tanskalainen yhteistyökumppani JN Meat International osallistui kilpailuun Atrian suomalaisilla naudanlihatuotteilla ja voitti maailman parhaan pihvin tittelin. JN Meatin valmistama nurmella ruokittu ayrshire-rotuinen naudanliha voitti kokonaiskilpailun lisäksi ykköspalkinnot parhaana RibEye -pihvinä (entrecote-pihvi) ja GrassFed -tuotteena (nurmella ruokittu).

"Olemme todella ylpeitä tästä palkinnosta. Korkealaatuinen ja hyvän makuinen liha on meille erityisen intohimon kohde", toteaa JN Meat Internationalin perustaja ja omistaja John Sashi-Nielsen tiedotteessa.

Kilpailun tuomaristo oli arvioinut voittajapihvin makua ja rasvan koostumusta täydellisyyttä hipovaksi. Kilpailun taso oli historiallisen kova, ja suomalainen naudanliha nousi selvästi kilpailun ykköseksi.

"Atrian toimittama naudanliha voitti toisen kerran peräkkäin maailman parhaan pihvin tittelin, mikä on loistava saavutus!", iloitsee Atria Suomen viennistä vastaava johtaja Markku Hirvijärvi.

Atria toimittaa JN Meat Internationalille Tanskaan kaksi kertaa viikossa suomalaista naudanlihaa.

"Sieltä he valitsivat parhaat palat mukaan kilpailuun. Onhan tämä aivan upea asia Atrialle ja meidän tuottajille. Tietysti myös koko Suomelle", Hirvijärvi summaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Riihimäen Martinassa on rossomainen meininki – lupsakkaa palveluja ja vaisuja kastikkeita

Söin täällä: Satamaravintolassa kaipaa kotimaista kalaa – ulkomainen leike ei Loviisassa sykähdyttänyt

Särkikalan heikko saanti, alihankkijan konkurssi ja pakkausongelmat veivät lahnajauhelihan kaupoista – sinnikäs yrittäjä selätti ongelmat ja tuote tekee paluun

Finnwatchin tutkija vapautettiin syytteistä Thaimaan korkeimmassa oikeudessa – syytteet liittyivät ananasmehun vastuulliseen tuotantoon