Ruoka

Söin täällä: Mansikat pitsassa yllättivät myönteisesti

Ravintola Berny´sin pitsat jättivät hyvän mielen – ja täydet vatsat.
Anniina Liimatainen
Mansikat sopivat pitsaan yhdessä fetan, pinjansiementen ja rucolan kanssa.

Ravintola Berny´s sijaitsee aivan Raippa­luodon kuuluisan sillan kupeessa. Sijainti ja houkuttelevat nettisivut saivat minut ja poikaystäväni pysähtymään lounaalle ravintolaan.

Valitsimme pöydän terassilta, josta avautui upea näkymä Merenkurkun saaristoon.

Tilasin listalta Kesäpitsan, johon kuului mansikoita, fetaa ja pinjansiemeniä.

Parempi puoliskoni valitsi savukalaa, mätiä ja västerbotten-juustoa sisältäneen, hauskasti nimetyn Maailmanperintöpitsan.

Mansikat pitsassa herättivät alkuun epäluuloa, mutta maisteltuani hetken huomasin niiden sopivan mainiosti suolaiseenkin ruokaan. Pitsassa olisi kuitenkin voinut olla reilusti vähemmän juustoa, sillä annos oli todella suolainen ja rasvainen.

Kalapitsassa oli runsaasti makua. Ravintola oli selvästi panostanut raaka-aineiden laatuun.

Saimme molemmat vastinetta rahallemme. Myös pirteä asiakaspalvelu saa meiltä kiitosta. Ravintola jätti meille hyvän mielen – ja täydet vatsat.

Ravintola Berny´s, Raippaluodontie 2, 65800 Raippaluoto

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Luulitko, että pakastepizza kannattaa paistaa uunin keskiosassa pellillä? Valmistaja kertoo, miten se oikeasti kannattaa tehdä

Valion Oddlygood-tuotteet eivät vielä kannattavuudellaan juhli, mutta kasvuodotukset ovat kovat

Yksi Suomen suurimmista kasvistuotteista on lihatalon käsialaa – "Liha, maito, kasvikset ja vilja eivät sulje toisiaan pois", Atrialta todetaan

Keskustan kansanedustaja Kärnä: "Me suomalaiset syömme liikaa lihaa – sitä tulisi syödä vähemmän, mutta laadukkaampaa, eettisempää ja ekologisempaa"