Ruoka

Iltalehti: Napue Ginin nimi menee vaihtoon – syynä ulkomailla sattuneet nolot sekaannukset

Napue Gin tunnetaan jatkossa nimellä Kyrö Gin.
Kyrö Distillery
Ulkomailla uusi tuotenimi tulee käyttöön jo lokakuun alussa.

Napue Ginistä tunnettu Kyrö Distillery vaihtaa tunnetuimman juomansa nimen. Nimenvaihdoksen syynä ovat ulkomailla sattuneet nolot sekaannukset. Asiasta kertoo Iltalehti.

Napue Gin tunnetaan jatkossa nimellä Kyrö Gin.

Iltalehden haastatteleman Kyrö Distilleryn brändijohtaja Mikko Koskisen mukaan vuosien varrella on havaittu, että yrityksen nykyiset tuotenimet aiheuttavat ulkomailla ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

Koskisen mukaan useamman kerran asiakas on saanut baaritiskillä kylmän juoman sijaan vain kylmiä pyyhkeitä. Baarimikko on nimittäin olettanut, että asiakkaan toive oli napkin, joka tarkoittaa englanniksi lautasliinaa.

Ulkomailla uusi tuotenimi tulee käyttöön jo lokakuun alussa. Iltalehti kertoo, että meillä Suomessa Napue Ginin brändi on niin tunnettu, että muutoksesta on päätetty tehdä täällä hitaampi ja asteittaisempi. Brändijohtaja Koskisen mukaan nimi vaihtuu kokonaan noin puolentoista vuoden kuluessa.

Iltalehti: Suomen tunnetuimman ginin nimi vaihtuu - syynä nolot väärinkäsitykset ulkomailla

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Moni korvaa aamupalan kahvilla – niin ei kannattaisi tehdä, koska aamupalassa piilee tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita

Rantaterassilla pitää saada kalapurilainen

Helteet palaavat, huolehdi nestetasapainosta – ravitsemusterapeutti neuvoo, mitä asioita nesteytyksessä kannattaa ottaa huomioon

Lähikala ui merestä klassikkoannokseen