LUE NÄKÖISLEHTI: Postin lakon vuoksi kaikki MT:n artikkelit ja näköislehti luettavissa vapaasti
Ruoka

Iltalehti: Napue Ginin nimi menee vaihtoon – syynä ulkomailla sattuneet nolot sekaannukset

Napue Gin tunnetaan jatkossa nimellä Kyrö Gin.
Kyrö Distillery
Ulkomailla uusi tuotenimi tulee käyttöön jo lokakuun alussa.

Napue Ginistä tunnettu Kyrö Distillery vaihtaa tunnetuimman juomansa nimen. Nimenvaihdoksen syynä ovat ulkomailla sattuneet nolot sekaannukset. Asiasta kertoo Iltalehti.

Napue Gin tunnetaan jatkossa nimellä Kyrö Gin.

Iltalehden haastatteleman Kyrö Distilleryn brändijohtaja Mikko Koskisen mukaan vuosien varrella on havaittu, että yrityksen nykyiset tuotenimet aiheuttavat ulkomailla ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

Koskisen mukaan useamman kerran asiakas on saanut baaritiskillä kylmän juoman sijaan vain kylmiä pyyhkeitä. Baarimikko on nimittäin olettanut, että asiakkaan toive oli napkin, joka tarkoittaa englanniksi lautasliinaa.

Ulkomailla uusi tuotenimi tulee käyttöön jo lokakuun alussa. Iltalehti kertoo, että meillä Suomessa Napue Ginin brändi on niin tunnettu, että muutoksesta on päätetty tehdä täällä hitaampi ja asteittaisempi. Brändijohtaja Koskisen mukaan nimi vaihtuu kokonaan noin puolentoista vuoden kuluessa.

Iltalehti: Suomen tunnetuimman ginin nimi vaihtuu - syynä nolot väärinkäsitykset ulkomailla

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viisi Laitilan olutta mitalisijoille merkittävässä olutkisassa – kultaa tai pronssia kaikille oluille, joilla kilpailuun osallistui

Suomalaiset kuluttivat kotimaista kalaa viime vuonna vain kolme ja puoli kiloa asukasta kohti – tuontikalaa upposi yli yhdeksän kiloa

Onko sinullakin vaikeuksia syödä suosituksen mukaisesti hedelmiä ja vihanneksia? Tutkija kertoo, mistä se johtuu

Nyt on haussa Suomen taitavin kalaruokakokki