Ruoka

Lukijalta: Hirvenliha on liian harvojen herkku

MT:n lukijan mukaan niin elintarvikevalvonta kuin kaupan keskusliikkeet auttavat pitämään hirvenlihan pois suomalaisten kuluttajien ulottuvilta.
Jaana Kankaanpää
Lukija soisi hirvenlihan pääsevän useampien suomalaisten ruokapöytiin. Tässä on klassikko eli metsästäjänleipä, jonka pihvi on hirvenlihasta.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Yksi Suomen suurimmista kasvistuotteista on lihatalon käsialaa – "Liha, maito, kasvikset ja vilja eivät sulje toisiaan pois", Atrialta todetaan

Keskustan kansanedustaja Kärnä: "Me suomalaiset syömme liikaa lihaa – sitä tulisi syödä vähemmän, mutta laadukkaampaa, eettisempää ja ekologisempaa"

Video: Näin retikasta syntyy näppärissä käsissä ruusu – Suomen ja Kiinan keittiömestarit kohtasivat illallisella

Finnwatch: Teenpoimijan päiväpalkka voi olla alempi kuin kahvilassa nautittavan teekupillisen hinta