Ruoka

Lukijalta: Hirvenliha on liian harvojen herkku

MT:n lukijan mukaan niin elintarvikevalvonta kuin kaupan keskusliikkeet auttavat pitämään hirvenlihan pois suomalaisten kuluttajien ulottuvilta.
Jaana Kankaanpää
Lukija soisi hirvenlihan pääsevän useampien suomalaisten ruokapöytiin. Tässä on klassikko eli metsästäjänleipä, jonka pihvi on hirvenlihasta.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Joko sinä toteutat närpiöläisten unelmaa: Ostat tomaattirasian leffaevääksi tai kurkkupikarin naposteltavaksi kaupan kassalta?

Tutkimusprofessorin mukaan monet kaupat säilyttävät perunoita aivan väärin: "Ihan sama, mitä hienoja asioita laadun eteen tekee pitkin ketjua, jos se yhdessä kohtaa pilataan"

Ravintoloille kehitellään hiilijalanjäljen mittaria – "Vaikutusta syntyy, kun tarpeeksi suuri joukko tulee omilla teoillaan mukaan”

Forssalainen Jospak keräsi miljoonan – keväällä avattava tuotantolinja moninkertaistaa vuokien tuotannon