Pasilan jättimäisen kauppakeskuksen K-Supermarket Triplan palvelutiskissä on vain kotimaista lihaa – tarjolla myös särkisushia - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ruoka

Pasilan jättimäisen kauppakeskuksen K-Supermarket Triplan palvelutiskissä on vain kotimaista lihaa – tarjolla myös särkisushia

Uusi market panostaa myös vahvasti kasvisruokaan.
Anniina Nissinen
Minna ja Petri Miettinen yhdistävät kaupassaan ruokaa ja palvelua uudella tavalla.

Kun Helsingin Pasilan kauppakeskus Tripla aukeaa torstaina, sen yli 20 000 neliön ruoka- ja ravintolakeskittymään avautuu viisi erilaista ruokakauppaa. Prisma lupaa halpuutusta, Alepa ja K-market nopeaa asiointia, Lidl kilpailua ja K-Supermarket monipuolista valikoimaa ja palvelua.

K-Supermarketin sisällä on ravintolan Bölen Hella, jota johtaa Suomen ensimmäinen kaupan oma keittiömestari. Bölen Hellassa tehdään ruokaa joko paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi.

“Raaka-aineet annoksiin kerätään kaupan omasta valikoimasta päivittäin. Kasvatamme annosten tuoreet yrtit kaupan omassa yrttiseinässä, joka on rakennettu yhteistyössä Robbes Lilla Trädgårdin kanssa. Tämän tuoreempaa ruoka ei voi enää olla”, sanoo keittiömestari Mika Sillanpää.

K-kauppias Petri Miettinen vannoo myös vastuullisuuden nimiin. Kaupan kalatiskin sushivalikoimassa hyödynnetään kotimaista ahventa, särkeä ja silakkaa ja palvelutiskissä myydään vain kotimaista lihaa.

"Meillä toimii myös Suomen ensimmäinen Vege Butcher, kasvismestari, joka pilkkoo, höyryttää, paistaa, marinoi ja esivalmistelee sesongin maukkaimmat kasvikset. Näin sekasyöjänkin on helppo lisätä kasviksia lautaselleen, kauppias lupaa.

Miettisen mukaan 80 prosenttia K-supermarketin valikoimasta on kotimaisia tuotteita.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vain lihatuotteissa saa käyttää lihaan viittaavia sanoja, Ranskan laki sanoo – "makkara" ja "burgeri" eivät kelpaa kasvisruokiin, Sarvamaa peräänkuuluttaa maalaisjärkeä

Koronakevät pani teehuoneen konseptin uusiksi – teen rinnalle tuli lähiruoka

Riihimäen Martinassa on rossomainen meininki – lupsakkaa palveluja ja vaisuja kastikkeita

Söin täällä: Satamaravintolassa kaipaa kotimaista kalaa – ulkomainen leike ei Loviisassa sykähdyttänyt