Ruoka

Nina Elomaa siirtyy S-ryhmän vastuullisuusjohtajaksi Fazerilta

Elomaa aloittaa tehtävässään maaliskuussa.
SOK
Nina Elomaa on toiminut edelliset kuusi vuotta Fazer-konsernin vastuullisuusjohtajana.

Diplomi-insinööri Nina Elomaa on nimitetty S-ryhmän uudeksi vastuullisuusjohtajaksi. Elomaa aloittaa tehtävässään 23. maaliskuuta.

Nina Elomaa on toiminut edelliset kuusi vuotta Fazer-konsernin vastuullisuusjohtajana.

”On hienoa päästä jatkamaan upeaa ja pitkäjänteistä vastuullisuustyötä, jota S-ryhmässä on tehty. Edessä on monia vastuullisuushaasteita, ja S-ryhmän eri toimialoilla on merkittävä rooli näiden haasteiden taklaamisessa ja ratkaisujen löytämisessä, yhdessä sidosryhmien kanssa. Konkreettiset toimenpiteet ovat keskeisessä roolissa, esimerkiksi sen ratkomisessa, miten teemme vastuulliset valinnat mahdollisiksi kaikille kuluttajille”, Elomaa kommentoi tiedotteessa.

Kenttäjohtaja Arttu Laineen mukaan Elomaalla on vahva ja monipuolinen tausta sekä kokemus vastuullisuuden eri osa-alueista.

”Kokemus energia-alalta, kuluttajatuotteista, hankintaketjuista, ihmisoikeustyöstä ja vastuullisuuden integroinnista liiketoimintastrategioihin antavat erinomaiset edellytykset johtaa S-ryhmän vastuullisuustyötä. Toivotan Ninan tervetulleeksi S-ryhmään”, Laine sanoo tiedotteessa.

S-ryhmän nykyinen vastuullisuusjohtaja Lea Rankinen siirtyy Paulig-konsernin vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi.

Lue lisää:

S-ryhmän vastuullisuusjohtaja jättää tehtävänsä – Lea Rankinen siirtyy Pauligille

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lobo on omenanystävän kestosuosikki – tuotantomäärät lähtivät uuteen kasvuun 2019

S- ja K-ryhmä kisaavat nyt tuotteiden kotimaisuudella – "Haluamme seistä viljelijän rinnalla"

Kannuksessa asuvan Hannele Johanssonin valmiskeitosta löytyi kahdeksanjalkainen yllätys – "Siinä me katselimme toisiamme"

Maito ja nakit paisuttavat lapsiperheen ilmastopäästöjä – näin tarkistat oman ostoskorisi kotimaisuuden ja hiilijalanjäljen