Janssoninkiusaus
Valmista janssoninkiusaus vaihteeksi yhden ison vuoan sijasta useassa pikkuvuoassa.
Janssoninkiusaus
5–6 annosta
Ainekset
- 1 kg (pakaste)perunaviipaleita
- 2 sipulia
- 1/4 tl mustapippurirouhetta
- 100 g ravintolafileitä tai 2 rasiaa anjovisfileitä
- 6 dl ruokakermaa
Valmistusohje
Levitä puolet perunaviipaleista voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle pippurirouhe, sipulit kuutioituna ja valutetut, paloitellut ravintolafileet ja loput perunaviipaleet. Kaada päälle ruokakerma.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kypsennä 175 asteessa noin puoli toista tuntia. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos kiusaus saa liikaa väriä.
Vinkki
Tee annosvuoissa kullekin oma pikkukiusaus.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Parsakaalisosekeitto
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
- Paraisten piparkakut
- Mummon lihapullat