Uunijuurekset
Uunijuurekset voi hakea omasta kellarista, torilta tai kaupan vihannestiskiltä. Hunaja antaa uunilämpimille juureksille lisää makua ja makeutta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Uunijuurekset
6 annosta
Ainekset
- 25 g voita
- 2-3 oksaa tuoretta timjamia tai rosmariinia
- 1–2 (n. 300 g) naurista
- 3 (n. 400 g) porkkanaa
- 2 (n. 300 g) punajuurta
- 1 kg perunoita
- 1 tl suolaa
- 1/2 dl hunajaa
Valmistusohje
Kuori kasvikset. Leikkaa reiluiksi lohkoiksi. Sulata voi uunipannulla ja pyöräytä kasvislohkot siinä. Ripottele kasviksille hiukan suolaa ja riivittyjä timjaminoksia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Sekoita lohkot ja kypsennä niitä 175 asteessa noin tunti. Sekoita välillä. Valuta lopuksi hunajaa kasvisten päälle.
Osaston luetuimmat
- Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja06:00
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin06:00
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019