Ruoka

Ponsse voittoon yrittäjäkilpailussa - Kyrö Distillerylle vuoden Jymypaukku-palkinto

Yli 60 maassa järjestettävän kilpailun tavoitteena on kannustaa nykyisiä ja tulevia yrittäjiä kasvuhakuiseen ja vastuulliseen yrittäjyyteen.
Jyrki Johannes Tervo
Miika Lipiäinen kurkisti viime vuoden lokakuussa tislauskolonniin.

Ponssen hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén on voittanut Suomen EY Entrepreneur of the Year 2016 -kilpailun.

Samassa kilpailussa tuomaristo päätti antaa Vuoden Jymypaukku -erikoispalkinnon Kyrö Distilleryn Miika Lipiäiselle. Tislaamo valmistaa maailman parhaaksi valittua Napue-giniä.

Kilpailun tuomaristo kiittelee Juha Vidgrénä veljineen siitä, miten he ovat vaalineet isänsä Einari Vidgrénin perustamaa yhtiötä. "Vahvat innovaatiot läpi historian, reagointiherkkyys ja asiakkaiden päivittäisen työn tunteminen ovat pitäneet Ponssen mukana kovassa kilpailussa."

Ensi kesäkuussa Vidgrén edustaa Suomea yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailussa, EY World Entrepreneur of the Year -kilpailussa Monte Carlossa.

EY Entrepreneur of the Year on kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville nopeasti kasvavien ja vastuullisten yritysten omistajayrittäjille.

Kilpailun pääyhteistyökumppaneina Suomessa toimivat työeläkevakuutusyhtiö Elo sekä Evli Pankki.

Lue myös

Ponsse arvioi yltävänsä tänä vuonna yhtä hyvään kuin viime vuonna

Isokyrön Napue-gini valtaa alaa: Yritystoiminta kaksikymmenkertaistunut puolentoista vuoden aikana

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Porvoo Smaku yllättää: Männynkävyt ja muurahaiset laskeutuvat lautaselle yläilmoista

22-vuotias maatilan tyttö levittää kokkailun ilosanomaa nuorille: ”Lähiruoka ja suomalainen ruoka ovat minulle tosi tärkeitä arvoja"

Valtioneuvoston RuokaMinimi-hanke vertaili neljää ruokavaliota: Vähennä lihaa, vaihda kalaan tai luovu molemmista – vaikutat ilmastoon ja itseesi

Söin täällä: Mansikat pitsassa yllättivät myönteisesti