Ruoka

Punajuurta ja mansikkaa puikkomuodossa: Apetitin juures"jäätelöt" kauppoihin maaliskuussa

Vegaanitrendi laajentuu jäätelöaltaisiin.
Apetit
Vegepopsit sisältävät 41 prosenttia kasviksia, hedelmiä ja marjoja.

Kasvis- ja vegaanitrendi laajenee jäätelöaltaisiin, kun Apetit ja Froneri Finland tuovat markkinoille uudenlaisen vaihtoehdon jäätelölle, Vegepops -puikon.

Kasvishedelmäjäissä on juureksia, hedelmiä ja marjoja, mutta ei lisättyä sokeria tai väriaineita.

"Turengin jäätelötehtaalla valmistettu Apetit Vegepops sopii moneen ruokavalioon, sillä se on gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen, ja se sisältää kotimaisia, vastuuviljeltyjä juureksia", Apetitin markkinointijohtaja Miika Helenius kertoo.

"Kasvis- ja vegaaniruokavaliot ovat yleistyneet, ja moni sekasyöjäkin haluaa painottaa arjessaan kasvikunnan tuotteita. Me Apetitilla etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuoda kotimaisia Apetit-vastuuviljeltyjä kasviksia kuluttajien ulottuville."

Apetit Vegepops sisältää 41 prosenttia kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Kolmessa erilaisessa Apetit Vegepops -puikossa maistuvat makuparit porkkana ja mango, punajuuri ja mansikka sekä keltainen porkkana ja ananas.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lobo on omenanystävän kestosuosikki – tuotantomäärät lähtivät uuteen kasvuun 2019

S- ja K-ryhmä kisaavat nyt tuotteiden kotimaisuudella – "Haluamme seistä viljelijän rinnalla"

Kannuksessa asuvan Hannele Johanssonin valmiskeitosta löytyi kahdeksanjalkainen yllätys – "Siinä me katselimme toisiamme"

Maito ja nakit paisuttavat lapsiperheen ilmastopäästöjä – näin tarkistat oman ostoskorisi kotimaisuuden ja hiilijalanjäljen