Punajuurta ja mansikkaa puikkomuodossa: Apetitin juures"jäätelöt" kauppoihin maaliskuussa - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Punajuurta ja mansikkaa puikkomuodossa: Apetitin juures"jäätelöt" kauppoihin maaliskuussa

Vegaanitrendi laajentuu jäätelöaltaisiin.
Apetit
Vegepopsit sisältävät 41 prosenttia kasviksia, hedelmiä ja marjoja.

Kasvis- ja vegaanitrendi laajenee jäätelöaltaisiin, kun Apetit ja Froneri Finland tuovat markkinoille uudenlaisen vaihtoehdon jäätelölle, Vegepops -puikon.

Kasvishedelmäjäissä on juureksia, hedelmiä ja marjoja, mutta ei lisättyä sokeria tai väriaineita.

"Turengin jäätelötehtaalla valmistettu Apetit Vegepops sopii moneen ruokavalioon, sillä se on gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen, ja se sisältää kotimaisia, vastuuviljeltyjä juureksia", Apetitin markkinointijohtaja Miika Helenius kertoo.

"Kasvis- ja vegaaniruokavaliot ovat yleistyneet, ja moni sekasyöjäkin haluaa painottaa arjessaan kasvikunnan tuotteita. Me Apetitilla etsimme jatkuvasti uusia tapoja tuoda kotimaisia Apetit-vastuuviljeltyjä kasviksia kuluttajien ulottuville."

Apetit Vegepops sisältää 41 prosenttia kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Kolmessa erilaisessa Apetit Vegepops -puikossa maistuvat makuparit porkkana ja mango, punajuuri ja mansikka sekä keltainen porkkana ja ananas.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Söin täällä: Lossilta kannattaa suunnata Scolaan

Tässä on todellisen lähiruuan ravintola – paistiksi pääsevät strutsit ja possut ja kaikki ruoka on peräisin viereiseltä tilalta

Suomalaisten kehittämää krapulajuomaa aletaan myydä Venäjällä – Suomessa ehkä vasta talvella

Suositussa ranskalaisessa ruokaohjelmassa yritetään jäljitellä haukivaahtoa — kuinka huippukokilta sujuu jäkälän käyttö ruuassa?