Resepti

Tomaattijäätelö

Sanne Katainen
Tomaatti-, kurkku- ja mansikkajäätelöt ovat Lid's Kökin erikoisuuksia.

Tomaattijäätelö

6 hengelleAinekset
  • 450 g tomaatteja
  • 225 g sokeria
  • ripaus inkivääriä
  • 1 rkl tomusokeria
  • 3 munankeltuaista
  • 3 dl kuohukermaa
  • 3 munanvalkuaista
Valmistusohje

Jauha tomaatit kuorineen soseeksi ja pane kattilaan. Sekoita joukkoon sokeri ja inkivääri. Anna kiehahtaa ja hauduta miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä.

Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri vaahdoksi. Vaahdota kerma. Sekoita vaahdot ja tomaattisose. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita kaikki yhteen.

Pane seos pakastimeen ja sekoita silloin tällöin jäätymisen aikana.

Ohje: Maria Berg

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit